Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Populārākās ziņas

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

Ločmelis: Sēdēt malā pirmās divas spēles bija grūti

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Dans Ločmelis, kurš otrdien pēc diskvalifikācijas izciešanas varēja doties laukumā pasaules čempionāta mačā ar Kazahstānu, pēc spēles aģentūrai LETA atzina, ka sēdēt malā esot bijis grūtāk nekā spēlēt.
20

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%, turpretim saimniecību vidējais lielums pieaudzis 2,3 reizes, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2023.gada lauku saimniecību integrētās statistikas apsekojuma provizoriskie dati.
21

Liela loma ir izglītībai

Lai gan Latvijas jaunuzņēmumu ekosistēma vēl ir salīdzinoši neliela un tikai attīstās, kopumā tā aug pareizajā virzienā. Jau patlaban ir vairāki veiksmes stāsti, kad biznesa sācēji izauguši par lieliem uzņēmumiem, tomēr vienlaikus atpaliekam no kaimiņvalstīm – Lietuvas un Igaunijas.
22
23
24

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.
25

Baidens piedāvā Trampam tikties divās debatēs

ASV prezidents Džo Baidens piedāvājis republikāņu Baltā nama kandidātam Donaldam Trampam tikties priekšvēlēšanu debatēs jūnijā un septembrī, un Tramps piedāvājumu bez kavēšanās pieņēmis.
26

FOTO: Ar rekordiem un labdarības jūdzi Ukrainai Salaspils pusmaratons nosvinējis desmitgadi

Svētku noskaņās, pozitīvā gaisotnē, saulainos laikapstākļos, ar dalībnieku rekordu, skrējēju skaitam pirmo reizi sniedzoties pāri tūkstotim, un Dmitrija Serjogina jauno sacensību rekordu pusmaratonā sestdien, 11. maijā, Salaspilī ar Salaspils novada dpašvaldības, “Ezerkauliņi”, “Knauf”, “Saulkalne S”, “Maxima” un “Sportlat” atbalstu tika aizvadī...
27
28
29
30