Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Motoru sports

Ātruma cilts video: Breidakam trases rekords ar ačgārnu žiguli

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz nodaļā Lasi instrukciju gaidāms trases rekords, ko ar ačgārno žiguli uzstādīs Radio SWH ētera personība Kaspars Breidaks. Savukārt par piedzīvojumiem Latvijas moto takās pastāstīs enduro braucēja Paula Dīriņa.

Ātruma cilts video: Sanda Dejus uzvar cīņu ar ačgārnu žiguli

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šī gada pirmo ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz nodaļā Lasi instrukciju Radio SWH ētera personība, improvizācijas dīva Sanda Dejus dosies cīņā ar ačgārnu žiguli. Un stāstu par moto piedzīvojumiem TET takās turpinās moto entuziasts Ansis Štāls.

Sainss izcīna trešo Dakaras titulu

Pieredzējušais Spānijas autosportists Karloss Sainss piektdien jau trešo reizi karjerā triumfēja rallijreida Dakara sacensībās, kamēr pēdējā, 12.posmā uzvaru guva Nasers Al-Atija no Kataras.

Rallija Sarma 2020 organizatori gaida ziemu Gulbenē

Tradicionālajam ziemas rallijam Sarma 2020 šogad Gulbenes pusē paredzēts dot startu 8. februārī. Tam savā 45. jubilejā pirmo reizi vēsturē ir jāuzņem visu trīs Baltijas valstu rallija čempionāti. Šobrīd gan apstākļi nav pietiekami ziemīgi un ilgtermiņa laika prognoze neizskatās sevišķi iepriecinoša, bet rallija organizatori Gulbenes AUTO – MOTO gaida ziemas iestāšanos un ir gatavi Gulbenē uzņemt rallija dalībniekus un līdzjutējus, ja laikapstākļi to atļaus.

Ātruma cilts video: Pēc eglītes ar 6.2 litru motoru

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts šī gada noslēdzošo sēriju. Šoreiz raidījums veltīts Ziemassvētku laika aktuālajai tēmai – braucienam pēc svētku eglītes, ko Ātruma cilts komanda veiks ar unikālu visurgājēju vārdā Vientuļais vilks.