Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Motoru sports

Ātruma cilts video: Pauls Timrots pirmo reizi startē Ziemas kausā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs Paula Timrota debija Ziemas kausā, kā arī turpināsies moto piedzīvojumu stāsts pa Trans Euro Trail (TET) takām kopā ar mūziķi Egīlu Šēferu.

Ātruma cilts video: Šlēgelmilhs trenē Timrotu Ziemas kausa trasē

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas Mārtiņš Sils, Trans Euro Trail (TET) pārstāvis, lai pastāstītu par 900 kilometru moto taku maršrutu, ko izveidojis Latvijā. Un būs arī darbība 333 trasē, kur Pauls Timrots autosportista Haralda Šlēgelmilha vadībā trenēsies startam Ziemas kausā.

Ātruma cilts video: Kambala cenšas savaldīt 700 zirgspēku jaudīgu drifta auto(3)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs lielākais viesis tā vēsturē – basketbolists, bokseris un šovmenis Kaspars Kambala, kurš pirmo reizi sēdīsies pie 700 zirgspēku jaudīga drifta auto stūres. Tāpat arī ieskatīsimies motokrosa filmas Stupelis pirmizrādes aizkulisēs.

Ātruma cilts: Jakrins ticis pie armijas KRAZ kravas auto(9)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas auto entuziasts Emīls Jakrins un viņa jaunākais ieguvums – 1973. gada KRAZ kravas automašīna, lielākā tehnikas vienība, kas redzēta šī gada rubrikā Bez ABS.

VIDEO: Ātruma cilts pēta Ford un Ferrari leģendāro cīņu Lemānā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz viesos ir rallija sacīkšu rīkotājs Raimonds Strokšs, kurš ļāvās atpūtai no autosporta un iemēģināja spēkus jaunā izaicinājumā – ceļojumā uz Nepālu. Tāpat raidījuma uzmanības centrā arī gada gaidītākā filma autosporta nozarē – Lemāna-66: Lielais izaicinājums.

VIDEO: Ātruma cilts izmēģina auto ar "nepareizu" stūri

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Eiropas čempionu motokrosā Edvardu Bidzānu, kuram pēc skaistām šīgada uzvarām, nākamgad jāuzsāk cīņa vēl spēcīgāku konkurentu klasē. Tāpat raidījumā jauna rubrika Lasi instrukciju, kurā atbilstoši noteiktai instrukcijai raidījuma viesi tiek izaicināti paveikt dažādus piņķerīgus uzdevumus. Par rubrikas pionieri kļuvis TEDxRiga organizētājs Dāvis Plotnieks, kuram būs jātiek galā ar jocīgi vadāmu auto.

LMT Autosporta Akadēmija izsludina apmācību programmu rallija stūrmaņiem

LMT Autosporta Akadēmija (LMT AA) sadarbībā ar Biķernieku komplekso sporta bāzi (BKSB) atklāj Latvijas autosportā nebijušu apmācību programmu – seminārus rallija stūrmaņiem. Semināru mērķis ir palīdzēt autorallija ekipāžām un īpaši to stūrmaņiem padziļināti izprast autorallija specifiku un uzlabot praktiskās iemaņas virtuālajā simulatorā.

PČ rallijkrosā rīkotāji publicē kalendāru bez Latvijas posma

Pasaules čempionāta rallijkrosā rīkotāji trešdien publicējuši nākamās sezonas kalendāru, kurā pagaidām nav atrodams Latvijas posms, tomēr sacensības atkal tiks aizvadītas Portugālē un Vācijā, vēsta organizatoru mājaslapā pieejamā informācija.