Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Volejbols

Augstas barjeras Minhenē © DIENA

Pārliecinošas uzvaras Eiropas čempionāta smiltīs turpina krāt Latvijas pludmales volejbolistes Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa, kuras Minhenē nokļuvušas soli no pusfināla. Uz to tiecas arī Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs, kuriem gan astotdaļfināla barjera piektdien būs varen augsta – pretī būs dominējošie norvēģi Anderss Mols un Kristiāns Sērums.

Līderes ievelk komandu pusfinālā © DIENA

Nelielus varoņdarbus Austrijā bija jāpaveic Latvijas vadošajām pludmales volejbolistēm Tīnai Graudiņai un Anastasijai Kravčenokai, tomēr sportistes apliecināja savu piederību elitei un burtiski ievilka komandu jaunizveidotā CEV Nāciju kausa pusfinālā. Latvijas izlase nedēļas nogalē sacentīsies par neoficiālā Eiropas komandu čempionāta godalgām.

Izcīna pirmo uzvaru Gogola vadībā © DIENA

Apjukuma brīdi izdevās pārvarēt Latvijas volejbolistiem, kuri pārbaudes spēlē Rīgā pret Norvēģiju izcīnīja pirmo uzvaru šajā kalendārajā gadā. Panākums ar 3-1 izcīnīts tieši laikā, jo pārliecība par saviem spēkiem būs nepieciešama Eiropas čempionāta kvalifikācijā, kas sāksies jau pēc nedēļas.

Sāk gatavošanos kvalifikācijas cīņām © DIENA

Četros setos pie panākuma tikt tā arī neizdevās, tomēr pirmajā pārbaudes spēlē pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra Latvijas vīriešu volejbola valstsvienībai uz spēcīga fona bija iespēja novērtēt savus trumpjus un trūkumus.

Vairāk Volejbols