Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Māksla

Galerija Alma piedalās mākslas mesē NADA Miami 2023 ar Rasas Jansones projektu

ALMA piedalās mākslas mesē NADA MIAMI 2023 Ice Palace Studio vēsturiskajā ēkā, Miami centrā. ALMA dalībai ir sagatavojusi Rasas Jansones solo projektu Tava pēda uz manas plaukstas; vienmēr, Rafael, iepazīstinot starptautisku profesionāļu auditoriju ar konceptuāli un vizuāli interesantu latviešu mākslinieci.

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs skatāma izstāde Ziemassvētku brīnums

Muzejā Rīgas Jūgendstila centrs norisināsies izstāde Ziemassvētku brīnums. Jūgendstila interjerā iemirdzēsies īpaši veidoti telpu un eglīšu dekori. Līdzās vēsturiskajiem rotājumiem varēs apskatīt arī oriģinālus mākslas darbus un fotogrāfijas. Apmeklētājus priecēs arī atklātnes ar Ziemassvētku tematiku. Izstādi veidojušas mākslinieces Tamāra un Aleksandra Čudnovskas.

Latvijas Mākslas akadēmija aicina uz Atvērtajām skatēm

Latvijas Mākslas akadēmijā no 8. līdz 21. decembrim notiks rudens semestra skates. Plašā pasākuma programma piedāvā iespēju divu nedēļu laikā, divās akadēmijas ēkās aplūkot jaunākos studiju rezultātus mākslā un dizainā. Uz skatēm aicināti visi interesenti un jo sevišķi jaunieši, kuri nākotnē vēlas studēt Latvijas Mākslas akadēmijā.

Norisināsies ikgadējais LMA studentu mākslas darbu tirgus JAUNmarka

Latvijas Mākslas akadēmijas aulā no 2023. gada 16. decembra līdz 2024. gada 7. janvārim norisināsies ikgadējā studentu darbu lielizstāde JAUNmarka, kuras devīze šogad aicina: atrast savu mākslu! Šī būs iespēja novērtēt studentu radošo veikumu, satikt izstādē darbu autorus, kā arī iegādāties mākslas darbus, informēja LMA sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Ozola.