Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Novados

Siguldā gadumijā notiks uguņošana

Gadumijā Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā norisināsies kopīga Jaungada sagaidīšana, kurā īsi pirms pusnakts uzrunu iedzīvotājiem teiks Siguldas novada domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa un tam sekos notiks uguņošana, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

No nākamās pirmdienas Vidzemes slimnīcā noteikta karantīna

Ņemot vērā izsludināto gripas epidēmijas sākumu un palielinoties Covid-19 blakus diagnožu pacientu skaitam, Vidzemes slimnīcā no pirmdienas, 12.decembra, noteikta karantīna un ierobežota pacientu apmeklēšana palātās, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Benita Brila.

FOTO: Ķekavas apvedceļa būvdarbi turpināsies visu ziemu

Ķekavas apvedceļa projektā būvdarbi turpināsies bez tehnoloģiskā pārtraukuma, darbu ietvaros būvēs pārvadus – uzstādīs veidņus un veiks stiegrošanu, kā arī piegādās objektā beramos materiālus – šķembas, granti un smilti, informē Latvijas Valsts ceļi.

Vēja parks izglābs Dullo Dauku

Vēlēšanas ir brīnumu laiks. Kāds indeksē pensijas, cits ministrs atceras par reģionālām vizītēm, bet vēl kāds steidz izmantot savas pedējās darba dienas. Un tā 13. Saeimas darbības pēdējās nedēļas piektdienas pēcpusdienā sabiedrību sasniedza ziņa par vēja parku jūrā starp Pāvilostu un Užavu.