Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kā kopā ar bērniem aizraujoši pavadīt drēgnos un tumšos rudens vakarus?

Klāt ir tas laiks, kad gaismas sāk palikt pavisam maz, bet sniegs vēl nav uzsnidzis, tāpēc skats aiz loga vairs nav diez ko mīlīgs – agri paliek tumšs, un ir tumšāks nekā jebkurā citā gada laikā. Taču tas nemazina cilvēku vēlmi justies labi, pavadīt laiku patīkami un interesanti. Gluži otrādi – šī vēlme tikai vēl vairāk palielinās, jo organismam nepieciešams papildu laimes hormonu un D vitamīna daudzums, lai pasargātu cilvēku no depresijas.

Viens no veidiem, kā veicināt pastiprinātu laimes hormonu un D vitamīna izstrādāšanos organismā, ir smiekli. Kā pie tiem “tikt”? Pagatavojot kādu našķi un pavadot aizraujoši laiku kopā ar saviem mīļajiem! Turpinājumā tevi gaida aizraujošas spēles bērniem visos vecumos un vecākiem, kas palīdzēs radīt vairāk prieka!

Spēles 3 - 5 gadus veciem bērniem un pieaugušajiem

Hungry Hungry Hippos (Hasbro)

Viena no jautrākajām un smieklīgākajām galda spēlēm ir spēle par ārkārtīgi izsalkušiem begemotiem, kam ļoti garšo bumbiņas. Spēlētāja uzdevums – panākt, lai viņa begemota puncī ir visvairāk bumbiņu. Spēle norit tik ilgi, kamēr visas bumbiņas, kas atrodas laukuma vidū, ir “apēstas”. Uzvar tas spēlētājs, kura begemots ir  “apēdis” vislielāko bumbiņu skaitu. Jāpiezīmē, ka šī ir visai ātra spēle, viens raunds var ilgt pat tikai 5-10 sekundes.

Paw Patrol Memory Game (Trefl)

Vai gan ir kāds mazais, kuram nepatiktu dzīvnieki? Kāds, kurš nebūtu sajūsmā par Paw Patrol puzli? Bet Paw Patrol Memory Game sniegs iespēju pašiem mazākajiem kopā ar vecākiem trenēt atmiņu, spēlējot jau labi pazīstamo atmiņas kartiņu spēli, šoreiz kā vienādo attēlu pārus meklējot Paw Patrol multenes varoņus.

Fishing Game (Tommy Toys)

Vai Tev patīk makšķerēt? Varbūt Tavs bērns fano par zivtiņām un labprāt skatās “Meklējot Nemo”? Šī spēle patiks gan lieliem, gan maziem. Spēles uzdevums – nomakšķerēt vairāk zivtiņu nekā pretiniekiem. Bet ir viens āķis – zivis peld un virina mutes. Vai spēsi ievietot makšķerāķi zivij īstajā brīdī, lai varētu to izcelt no okeāna, pirms tā atkal atver muti un aizpeld?

Spēles 6+ gadus veciem bērniem un pieaugušajiem

Twister (Hasbro)

Leģendāra spēle, kuras laikā bez smiekliem neiztikt. Labā roka uz zaļā, kreisā kāja uz dzeltenā, labā kāja uz zilā, kreisā roka uz sarkanā, un Tu nemanot esi “sasējies mezglā” ar pretinieku. Izcils veids, kā izkustēties, izsmieties un procesā apgūt jaunas un vēl neredzētas jogas pozas.

Sack Of Moustaches (Toy State)

Spēle, kas trenēs koordināciju un koncentrēšanās spēju. Spēlētāja uzdevums – izveidot maksimāli garu ūsu ķēdi, izmantojot tikai vienu roku, proti:

  • paņem rokā vienas ūsas aiz viena no galiem;
  • aiz otra ūsu gala aizāķē nākamās ūsas;
  • aiz nākamo ūsu otra gala aizāķē nākamās.

Šādā stilā izveido maksimāli garu ūsu ķēdīti. Spēli var spēlēt pa vienam, izvērtējot, kurš spēs saāķēt visvairāk ūsu vienu aiz otras, kā arī vairāki cilvēki reizē, izvēloties uzvarētāju pēc tā, kurš visātrāk izveido visgarāko ūsu ķēdīti.

Saderēsim? (Tactic)

Spēle, kurā jāatbild uz āķīgiem jautājumiem, jāveic dažādi uzdevumi (piemēram, jānostājas uz galvas, jāpietupjas uz vienas kājas, jāpaceļ vieglākais spēles spēlētājs un jānotur uz rokām 30 sekundes, jāuzmet monēta piecas reizes u.tml.) un jāsader, vai spēlētājs, kura kārta pienākusi pildīt uzdevumu, spēs to izpildīt. Smiekli, spēlējot šo spēli, garantēti. Daudz smieklu, turklāt.

Kur iegādāties šīs galda spēles?

Spēles bērniem un pieaugušajiem plašā klāstā atradīsi interneta veikalā 1a.lv, kur Tev ir iespēja tās iegādāties par īpaši izdevīgām cenām. Iepērcies 1a.lv un saņem pirkumu ar piegādi uz tuvāko pakomātu, pasta nodaļu vai līdz Tavām namdurvīm! Nost ar drūmajiem rudens vakariem – laiks priekam un jautrībai!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti