Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kafijas automātu noma - lieliski piedāvājumi Tavam birojam

Kafija ir dzēriens, kas tiek baudīts visur. Darba vieta noteikti nav izņēmums. Kafija piestāv gan pusdienu pauzēm, gan sarunām ar klientiem un sadarbības partneriem, tādēļ labs kafijas automāts ir ikviena biroja nepieciešamība.

Tas gan nenozīmē, ka kafijas automāts ir jāiegādājas. Izdevīgs un ērts risinājums ir kafijas automātu noma. Tā ir iespēja saņemt ne tikai prasībām atbilstošu kafijas automātu, bet arī speciālistu konsultācijas un teicamu servisu, kas nodrošinās, ka par labas kafijas pieejamību darba vietā nebūs jāuztraucas - par to parūpēsies izvēlētais kafijas serviss!

Ja ir pienācis laiks parūpēties par kvalitatīvu kafiju birojā, ieskatieties Kafo.lv un izvēlieties kādu no īpašajiem piedāvājumiem, lai jau pavisam drīz kopā ar kolēģiem baudītu izcilu kafiju.

Lieliska kafija Jūsu birojam

Izvēloties birojam piemērotāko kafijas automātu, ir jāņem vērā gan kafijas dzeršanas paradumi, gan birojā strādājošo skaits.

Tā, piemēram, salīdzinoši nelielam birojam, kur ikdienā uzturas ne vairāk kā 40 cilvēki, Kafo.lv piedāvā lielisko Jura Giga  X3 kafijas automātu ar izdevīgiem nosacījumiem. Noslēdzot nomas līgumu līdz 21. jūnijam, saņemsiet dāvanu 180 eiro vērtībā - 3 mēnešu kafijas automāta nomu bez maksas, kā arī 3 kg izcilās Lavazza kafijas un Alpro Barista pienu dāvanā.

Nomas pakalpojumā ietilpst piena dzesētājs bez maksas, kafijas automāta piegāde un uzstādīšana, serviss, apkope un kvalitātes kontrole, bezmaksas kafijas piegāde.

Turklāt ir iespēja pieteikties arī 2 nedēļu bezmaksas kafijas automāta izmēģinājumam. Ja Jūs sapratīsiet, ka tas ir tieši, kas Jums nepieciešams, tad būs iespēja noslēgt izdevīgu nomas līgumu!

Mazam birojam, kur darbinieku un apmeklētāju skaits ikdienā nepārsniedz 25 cilvēkus, piemērota izvēle ir Jura WE8 kafijas automāts. Ja noslēgsiet nomas līgumu līdz 21. jūnijam, saņemsiet ne tikai iespēju baudīt izcilu kafiju, bet arī dāvanu 100 eiro vērtībā. Īpašajā dāvanā ietilpst 3 kg Lavazza kafijas un Alpro Barista piens.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti