Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Kāpēc sava īpašuma apdrošināšana ir TIK svarīga?

Ir tik daudzi dažādi apdrošināšanas veidi – OCTA, KASKO, nekustamā īpašuma apdrošināšana, ceļojumu apdrošināšana, veselības un dzīvības apdrošināšana un vēl un vēl… Kam tas viss vajadzīgs, daudzi jautā? Vai tas ir “tikai bizness” un naudas pelnīšanas veids? Nē! Apdrošināšana ir rūpes par jūsu drošību un ērtībām.

Nekustamā īpašuma apdrošināšana – lai mājoklis pasargāts no nelaimes

Protams, īpašuma apdrošināšana nav ugunsdzēsējs, tā nenodzēsīs ugunsgrēku. Tā nav arī santehniķis, tā nesalabos kaimiņu vannu, kas plūst pāri, appludinot jūsu dzīvokli. Un īpašuma apdrošināšana nav apsargs, kas sargās jūsu mājokli no zagļiem. Tomēr, ja kāda no nosauktajām nelaimēs tomēr ir gadījusies, tieši īpašuma apdrošināšana jumspalīdzēs atkopties.

Lai uzzinātu, kāds ir piedāvājums tieši jūsu īpašumam, apmeklējiet manapolise.lv, kuriespējams ātri un ērti aizpildīt apdrošināšanas pieteikuma anketu. Jums jānorāda savaīpašuma veids un kvadratūra, kā arī citas detaļas, kas ļaus speciālistiem izvērtēt jūsuiespējas. Šeit atrodami izdevīgākie piedāvājumi tieši priekš jums – individuāla pieeja un lieliska klientu apkalpošana.

 

Apdrošinātam īpašumam ir daudz vieglāk atkopties pēc nelaimes. Ja noticis, piemēram, ugunsgrēks, seku novēršana var prasīt ļoti daudz laika – tīrīšana, mēbeļu nomaiņa un citu bojājumu likvidēšana. Ja īpašums ir apdrošināts, tas viss prasīs daudz mazāk laikaun līdzekļu.

Apdrošināšana ir lielisks ieguldījums, tās ir rūpes pašam par sevi.

Iegādājos mašīnu – ar to viss tikai sākas

Jaunajiem šoferiem bieži vien šķiet, ka ar mašīnu saistītais lielākais izdevums ir patimašīna. Tomēr tā nav. Iegādāties auto ir viens, bet kas cits ir to uzturēt. Auto riepas, remonts, apkopes un citi izdevumi. Neaizmirstiet OCTA – obligātā civiltiesiskāapdrošināšana. Ja, piemēram, KASKO nav obligāta, tas OCTA jābūt katrai automašīnai, kas pārvietojas pa ielu.

Pavisam nesen gaisā virmoja milzīgas ažiotāžas sakarā ar OCTA cenām. Nu šīs runasir pierimušas, tomēr cenas vēl aizvien turas augstā līmenī. Ja esat šoferis, tad jumsprincipā nav izvēles – lai kāda būtu cena, apdrošināšana ir jāpērk, savādāk braukt naviespējams. Lai uzzinātu izdevīgāko OCTA piedāvājumu, apmeklējiet manapolise.lv. Tiešišeit atrodami paši izdevīgākie piedāvājumi. Netērējiet laiku garlaicīgās cenu aptaujās!

Apdrošināt nepieciešams ne tikai īpašumu

Apdrošināšana ir domāta tam, kas jums dārgs. Jātnieki apdrošina savus zirgus, šķirnessuņu īpašnieki – suņus. Tie, kam dārga ģimene, apdrošina bērnu veselību un dzīvību, kā arī paši savu. Cilvēkam ir jārūpējas ne tikai par savu īpašumu, bet arī par sevi pašu. Kam gan būs nepieciešams labi izremontēts īpašums, ja jums pašam veselība “klibos”?

Jums ir iespēja iegādāties dažādas apdrošināšanas. Tās viena otrai pavisam noteiktinetraucē. Lai uzzinātu vairāk informācijas, sazinieties ar apdrošināšanas speciālistiem, kas varēs izskaidrot dažādus apdrošināšanas veidus un iespējas, vai aizpildietelektronisko pieteikumu mājaslapā manapolise.lv. Šeit atrodami dažādi apdrošināšanaspiedāvājumi – individuāli jums tik piemeklēts izdevīgākais variants. Apdrošināšana nav“pliks” naudas pelnīšanas veids, tā ir kā drošības spilvens jums, lai nav lieki jāraizējaspar dzīves sīkumiem.

 

Vienalga, vai izvēlaties īpašuma apdrošināšanu, vai auto apdrošināšanu, svarīgākais iratrast labu piedāvājumu. Mūsdienās ir grūti orientēties plašajā piedāvājumā – internetameklētājs piedāvā lērumu dažādu apdrošināšanas firmu. Izvēlieties pieredzējušusprofesionāļus un labu cenu – manapolise.lv. Esiet vērīgi, cenas mainās, tās aug un krīt. Lai gan OCTA ažiotāža ir pieklususi, jūs nekad nezināt, vai rītdien cena nebūs dārgākakā šodien – apdrošiniet jau tagad.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti