Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kuras no Arianas Grandes smaržām man iegādāties?

Ariana Grande ir spēcīga personība ar daudziem talantiem. Neatkarīgi no tā, vai viņa dzied publikai vai studijā ieraksta jaunu hitu albumu, varat būt droši, ka viņas mūzika, talants un skaistums atspoguļo viņas pārliecinošo ārieni.

Pēc debijas albuma "Yours Truly" iznākšanas Ariana Grande turpina žilbināt savus fanus ar spēcīgu vokālu. Neatkarīgi no tā, vai Jums patīk vai nepatīk viņas mūzika, ir skaidrs, ka viņas talants ir vienmēr klātesošs uz skatuves un ārpus tās.

Arianas Grandes smaržu kolekcija

Neilgi pēc Arianas Grandes debijas albuma iznākšanas izcilā popdziedātāja laida klajā savu smaržu zīmolu. Lai gan Ariana Grande smaržas pastāv jau kopš 2015. gada, viņa turpina izdot daudzpusīgus aromātus, kurus, kā viņa cer, ikviens labprāt valkās vēl daudzus gadus!

Cik tieši smaržu ir Arianas Grandes pašreizējā smaržu kolekcijā?

 Kopumā Ariana Grande ir izlaidusi jau vienpadsmit smaržas! Katras smaržas Ariana Grande ir rūpīgi radījusi, lai viņas fani zinātu, ka viņa vienmēr ir ar viņiem un, ka arī viņi var justies pārliecināti.

Kuras Arianas Grandes smaržas ir vislabākās?

Protams, labāko smaržu izvēle vienmēr būs atkarīga no Jūsu personīgajām vēlmēm. Lai izlemtu, kuras Ariana Grande smaržas Jums vislabāk piestāv, aplūkojiet turpmāk sniegtos aromātu aprakstus.

Ariana Grande – “Cloud”

2018. gadā izlaistās Ariana Grande smaržas "Cloud" ir apsveicams papildinājums jebkurai smaržu kolekcijai. Tas ir svaigs, priecīgs aromāts, ko, mūsuprāt, Jums patiks nēsāt vasarā.

Daudz baudāmu augļu un ziedu notis ar saldiem vaniļas toņiem piešķir šim aromātam maigu līdzsvaru. Tikai nedaudz pieskaroties putukrējuma un eksotiski sulīga bumbiera, kā arī kārdinoša bergamotes aromātam, nav iespējams, ka Jums nepatiktu šis rotaļīgais aromāts. Vislabākais ir tas, ka smaržas izstaro sievišķīgu attieksmi, liekot Jums justies tā, it kā Jūs varētu sasniegt jebko.

Ariana Grande – “Thank U Next”

Sieviešu aromāts ir salds kā konfektes un pilns ar daudz nekaunības. Šis atkarību izraisošais aromāts atklājas ar sulīgu augļu maisījumu. Padomā par balto bumbieri, mežonīgo aveņu un krēmīgo kokosriekstu. Un kā mēs varētu aizmirst, ka Ariana Grande šim aromātam ir pievienojusi savu raksturīgo nekaunību? Smaržas maisījumā ir arī maigas ziedu notis, nedaudz samtaina muskusa un makaronu cukurs, kas ir salds kā konfektes. 

Ariana Grande – “Moonlight”

Un visbeidzot, mēs vēlamies iepazīstināt Jūs ar atšķirīgu Arianas Grandes aromātu, kas tika laists klajā 2017. gadā. Šis valdzinošais aromāts ir maģisks un precīzi raksturo Arianu Grandi.

Moonlight ir salds, augļu aromāts, kas atklājas ar sapņainu plūmju un upeņu maisījumu, un tas izstaro daudz pozitīvisma, pārliecības un vieglu noslēpumainības noskaņu. Šīs smaržas ir smeldzīgas, drosmīgas un lieliski piemērotas valkāšanai vēlu vakarā pilsētā.

Moonlight smaržu vidējās notīs ir jūtams peonijas un zefīra saldums. Bet pēc tam vaniļa, sandalkoks un dzintars piešķir hipnotisku, kokainu pamatnoti, kas noslēdz šo unikālo smaržu maisījumu.

Ariana Grande – “God is a Woman”

Šis valdzinošais aromāts iemieso sievišķības spēku ar savvaļas rožu, sulīgu citrusaugļu un muskusa koksnes notīm. Tā drosmīgais ziedu un muskusa akordu apvienojums rada neaizmirstamu aromātu, kas noteikti liks justies kā dievietei. Neatkarīgi no tā, vai meklējat vilinošu paraksta aromātu vai ko īpašu, ko lietot, kad vēlaties justies īpaši pārliecināta, šīs drosmīgās un neaizmirstamās smaržas ir ideāli piemērotas jebkuram dzīves gadījumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti