Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pavadi laiku kopā ar draugiem sportiskā atmosfērā.

Ja vēlies atpūsties, iegūt jaunus draugus un labi pavadīt laiku, tad apmeklē sporta bāru Optibet. Jau no agra rīta pie mums ir iespēja ne tikai sekot līdzi aktuālākajiem sporta notikumiem pasaulē un Latvijā, bet arī nobaudīt gardas brokastis un spirdzinošu kafiju.

Ja rīta cēliens ir aizņemts, tad gaidīsim savus klientus, kā arī topošos klientus, lai pagaršotu mūsu pusdienu piedāvājumu, savukārt ja dienas vidus aizrit skrējienā, tad gaidīsim ciemos katru, kas vakarā mīl atslēgties no dienas grūtībām un problēmām, baudot kādu no aizraujošajiem sporta notikumiem, paralēli malkojot kādu no mūsu atsvaidzinošajiem dzērieniem. Sporta bārs ir iekārtots tā, lai katrs justos kā daļa no sporta pasaules – tas ir mājīgs, ērts, bet arī ļoti piemērots tam, lai kopā ar draugiem un domubiedriem atpūstos patīkamās un plašās telpās. It īpaši šobrīd, kad visa pasaule seko līdzi pasaules čempionātam hokejā, nez vai ir iedomājama labāka vieta, kur baudīt aizraujošo spēles gaisotni kā Optibet telpās. Gan vislielākais sporta spēļu fans, gan arī tie, kas ar sportu iespējams vēl tikai ir uz tu, katrs atradīs sev piemērotu veidu kā atpūsties un atslēgties no nogurdinošās ikdienas.

Lai piedalītos sporta spēļu aizraujošajos notikumos un no pasīva novērotāja kļūtu par dalībnieku, nav vajadzīgs nekas vairāk kā personālais dators vai arī viedtālrunis. Optibet sporta bārs nodrošina pieeju bezmaksas bezvadu internetam, līdz ar to var neuztraukties par interneta nodrošinājumu, atliek tikai reģistrēties Optibet mājas lapā, lai kļūtu par reģistrētu klientu un ļauties visām piedāvātajām iespējām.

Sporta bārs piedāvā ļoti dažādas brīvā laika pavadīšanas opcijas, kas var būt piemērotas visiem, gan tiem, kas labprāt bauda tikai vienu konkrētu sporta veidu, gan tiem, kas vienmēr seko līdzi pasaules līmeņa sporta notikumiem. Viena no visaizraujošākajām opcijām ir spēļu rezultātu paredzēšana, dažādu spēlētāju vai komandu novērtēšana un analizēšana, izsakot savu likmi. Nav būtiski vai esi iesācējs, vai jau pieredzējis sporta notikumu vērotājs, sportisko notikumu analīze ir daudz interesantāka, ja to dara kopā ar citiem domu biedriem! Tā ir arī lieliska iespēja, lai uzzinātu un iemācītos daudz ko jaunu par daudziem citiem aizraujošiem un iedvesmojušiem sportistiem un komandām!

Apmeklējot sporta bāru, noteikti paņem līdzi draugus un tos, kas pret sportu līdz šim ir bijuši noskaņoti skeptiski, jo sporta spēles vērošana Optibet lieliskajās telpās, baudot gardos ēdienus un dzērienus jebkuru var pārvērst par sporta entuziastu! Katrs klients ir mīļi gaidīts un tiek darīts viss, lai jebkurš justos kā mājās, piederīgs un aprūpēts. Baudot sporta notikumu Optibet bārā nav jāsatraucas par netīru grīdu vai ciemiņu apčubināšanu, uzaicini un ņem līdzi savus draugus, lai atpūstos kopā sporta bārā!

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā atpazīt un novērst auto eņģu nodilumu

Automašīnas eņģēm ir svarīga loma auto drošībā un funkcionalitātē, tie ļauj durvīm, motora pārsegam un bagāžniekam netraucēti atvērties un aizvērties.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti