Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

"Reima" bērnu apģērbs ir gudrs ieguldījums kvalitātē, izturībā un ilgtspējā.

Sieviete, tērpusies dziļi skapī aizmirstā kleitā, priecājas, it kā būtu iegādājusies jaunu kleitu. Tikmēr aizmirsto bērnu drēbju izvilkšana no skapja mūs drīz vien nepatīkami pārsteigs. Mazie aug neticamā ātrumā, tāpēc šķiet, ka drēbju un jo īpaši apavu skaits aug acu priekšā! Neraugoties uz to, vecāki saprot, ka ir nepieciešams ieguldīt līdzekļus kvalitatīvos bērnu apavos un apģērbā, lai nodrošinātu bērna komfortu jebkuros apstākļos (lietū, sniegā, vējā utt.). Tāpēc Reima, zīmols, kas garantē kvalitāti, izturību un estētiku, ir biežs viesis mūsu bērnu garderobēs

Bērnu apģērbi no pazīstamiem ražotājiem vai lētākām alternatīvām: kura iespēja ir racionālāka?

Iespējams, ka, piemēram, ziemai paredzētās Reima jakas jūsu bērnam būs piemērotas tikai vienu vai, ideālā gadījumā, dažas sezonas. Mēs uzskatām, ka, skatoties uz pārāk šauru apģērbu vai pārāk īsu piedurkni, jūs jutīsieties slikti un, iespējams, pat nožēlosiet, ka esat tajā ieguldījis ievērojamu naudas summu. Paskatieties uz to no cita skatu punkta! Kvalitatīvs apģērbs, kas aktīvi valkāts dažādos laika apstākļos un izturējis dažādus jaunā īpašnieka eksperimentus (dubļu vannas, sniega kalni, slidotava un citas jautrības!) Joprojām izskatās lieliski. Tas nozīmē, ka varat to atstāt jaunākajai atvasei (pat ja bērns ir tikai nākotnes plānos), pārdot un atgūt daļu iztērētās naudas vai vienkārši uzdāvināt to kādam, kurš nevar atļauties šādu pirkumu saviem bērniem.

Reima zīmola ražotāji attiecībā uz saviem produktiem uzsver tieši ilgtspēju. Piemēram, Reima lietus apģērbi (kā arī citi produkti šajā klāstā) ir izgatavoti no drošiem, bet izturīgiem, augstas kvalitātes un viegli kopjamiem materiāliem, un to dizains ir "tieši laikā" (galu galā mūsu mazie vēlas iet roku rokā ar modi) visa gada garumā. Tas nozīmē, ka pat vairāki bērni var valkāt vienu un to pašu apģērbu; ja pēc laika tomēr nolemjat atvadīties no šī apģērba, to var viegli pārstrādāt. Reima apģērbi ir izgatavoti no viena veida auduma, piemēram, poliestera, tāpēc pareiza šķirošana neradīs nekādas problēmas.

Līdz ar to nezināmu ražotāju apģērbi, lai gan bērniem tie ir daudz lētāki (īpaši āra apģērbi) un apavi nebūt ne vienmēr ir labāka izvēle. Iespējams, ka pirms sezonas beigām lētais apģērbs būs zaudējis ne tikai savu estētisko izskatu, bet arī funkcionalitāti, tāpēc jums nāksies meklēt maiņas apģērbu (bez ūdensnecaurlaidīgas lietus jakas jūs nelaistu savu bērnu ārā).

Savukārt bērnu apģērbi un apavi "Reima"  (lai arī dārgāki) ir gudrs ieguldījums kvalitatīvā, ērtā un ilgmūžīgā izstrādājumā.

Bērnu apģērbs tiešsaistē ir lieliska pieeja ne tikai aizņemtām mātēm.

Saprotams, ka pēc nogurdinošas darba dienas pat labprātīgākie "pircēji" diez vai gribēs staigāt ar atvasēm pa lielveikalu, īpaši zinot, cik "labprāt" daudzi bērni izvēlas un mēra apģērbu. Neapšaubāms glābiņš ir... tiešsaistes veikali. Jums tikai jāievada vajadzīgā frāze lodziņā (šajā gadījumā, piemēram, "bērnu apavi tiešsaistē"), un jūsu acu priekšā atvērsies plašs apģērbu un apavu klāsts mūsu mazajiem. Ja vairs nav šaubu, ka Reima jakas, džemperi bērniem vai cita ražotāja produkts ir labākā izvēle, meklēšana kļūst vēl vienkāršāka.

Ja baidāties, ka, iepērkoties tiešsaistē, jums "prasīs" izmēru, jūs, iespējams, vēl neesat atradis ērtāko interneta veikalu! Lai pircējam sniegtu pēc iespējas patīkamāku iepirkšanās pieredzi, pārdevēji ne tikai norāda "tukšo" izmēru kopā ar pārdodamo preci, bet arī sniedz konkrētus izmērus vai pat citus noderīgus padomus, lai palīdzētu izdarīt pareizo izvēli. Protams, jums iepriekš jānoskaidro, kādus nosacījumus konkrētais interneta veikals piemēro tiem, kas vēlas atgriezt nepareizu vai neuzticamu preci.

Visbeidzot, iegādājoties apavus un apģērbu tiešsaistē, bērni var ietaupīt daudz naudas. Galu galā, strādājot pie datora vai citas viedās ierīces, ir daudz ērtāk "medīt" pievilcīgas akcijas vai salīdzināt viena un tā paša produkta cenas pie dažādiem pārdevējiem. Tas nozīmē, ka ne tikai aizņemtas, bet arī racionālas mātes pērk apģērbu un apavus tiešsaistē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti