Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kāpēc tie bērni nemaksā nodokļus?

Pensionāriem papildus esošajām pensijām jāsaņem 1% no bērnu samaksātajiem nodokļiem, šāda sistēma veicinās nodokļu maksāšanu, paudis labklājības ministrs Jānis Reirs.

Top komentāri

Nodoklu maksatajs
N
Neizskatās diez ko motivējoša sistēma. Ja es, piemēram, samaksāju nodokļos 1000€/ mēnesī, tad mani vecāki saņems tikai 10€? Tad jau jebkurš sapratīs, ka viņam izdevīgāk maksāt nodokļos 500€ un dot vecākiem 500€ kaut vai.
M
M
Ja tu nodokļos samaksāsi 100 miljonus, tavi senči saņems veselu miljonu, un tas jau ir kaut kas... Kaut kas, ko obligāti jāapliek ar ieņēmumu nodokli!
Reiru nost
R
Priekšlikums demotivē maksāt nodokļus un diskreditē nodokļu sistēmu kā tādu, jo reirveidīgie uzskata nodokļu naudu par kapitālu savām populistiskajām spēlītēm. Nodokļi paši par sevi nav nosodāmi, jo valstij ir jāpilda noteikts funkcijas, kuras jāuztur - BET tikko reirveidīgie sāk līst manā kabatā, attieksme mainās. Arī sabiedriskais transports nav nekas slikts, bet tikko ušakovveidīgie sāk to izmantot savām polulistiskajām spēlītēm un uzspiež man ''karti'', es sāku dot priekšroku kājām īsos gabalos vai personiskajam autiņam garākos.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Mozus un bauslis nākotnei

Lai regulētu mākslīgā intelekta izmantošanu priekšvēlēšanu aģitācijā, nolemts veikt attiecīgus grozījumus Priekšvēlēšanu aģitācijas likumā. Patlaban Saeima grozījumus jau atbalstījusi pirmajā l...

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats