Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Taksometru šausmas lidostā

Kopš lidosta vairs nevar noteikt, kuras taksometru kompānijas var apkalpot atbraucējus, un ir atcelti maksimālie tarifu griesti, cenas par braucienu līdz Rīgas centram krietni kāpušas, bet pakalpojumu kvalitāte – kritusies. Risinājuma nevienam nav.

Top komentāri

TrollisJT
T
Risinājums ir gan - lidostai ir jāveido pašai savs transporta serviss , kurš ir pēc būtības "lidmašīnas pagarinājums". Tas varbūt neatbildīs visiem t.s. "brīvā tirgus" principiem, bet bardaks beigsies tajā pašā dienā. (Varbūt mums ir izdevīgāk, ka jau no pirmajiem soļiem uz Latvijas zemes atbraucējiem rodas iespaids par bandītu pārvaldītu teritoriju?)
VVZ
V
Lidostā ir parādījies vēl viens riebeklības paveids- kā zināms, uz labās puses aizmugures durvīm ir jābūt uzrādītam tarifam. Šis tarifs ir arī EUR 15 un vairāk. Nu lūk- takšu vadītāji stāv pie savām ķerrām tā, lai ar pakaļu aizsegtu šo uzrakstu. Pienāk lētticīgais un iekrīt šajās lamatās. Vienkārši riebīgi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Humpalu nodoklis

No 1. jūlija Latvijā plāno ieviest dabas resursu nodokli tekstilizstrādājumiem, kas tieši ietekmēs pircējus, kas iepērkas lietoto apģērbu veikalos.

Infografikas

Vairāk Infografikas


Karikatūrista skats

Vairāk Karikatūrista skats