Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VIDEO: Diena starts: Mūsu princips- ilgtspējīgs un ētisks apģērbs

Kamēr atrod īsto

Lai tiktu pie īstā sadarbības partnera - vienalga, vai krekliņu šūšanā vai mākslinieku piesaistē apdruku izveidei -, bērnu ekokokvilnas apģērbu zīmola Linden & Oak veidotājas nereti mēģina divas, trīs vai pat vairāk reižu, līdz sagaidāmais rezultāts rādās vistuvāk ideālam. Prasības ir augstas, atzīst viena no uzņēmuma īpašniecēm Zane Ruģēna-Bojāre.

Bērnu ekoapģērbu zīmola Linden & Oak pārstāve Liene Brizga-Kalniņa stāsta, ka lielākais jaunā biznesa partneris ir šūšanas uzņēmums Rita. «Šūšanas uzņēmumu Rita atrada Zane, pirms tam viņa bija izmēģinājusi vairākus citus šūšanas pakalpojumu sniedzējus, salīdzinot kvalitāti, cenas, termiņus, iespējas. Būtiski, kaRita var nodrošināt mums nepieciešamo organisko kokvilnu, - viņi iepērk no saviem piegādātājiem izejmateriālu un noauž paši šeit. Tas arī ir svarīgi, ka audums tiek austs Latvijā, šūts Latvijā, tas saskan ar mūsu principiem par ilgtspējīgu un ētisku apģērbu,» Liene skaidro sadarbības izveidošanās pamatu. Par citiem biznesa partneriem viņa stāsta: «Vizuālo identitāti palīdzēja radīt jauna dizainere, kuru man ieteica un par kuru deva labas atsauksmes. Savukārt, starp citu, potenciālie partneri šiltīšu drukāšanai pieteicās paši - pēc publikācijām Dienā

Māksliniekus, ar kuriem sadarboties izkrāsojamo kreklu apdruku veidošanā, atlasot Zane. «Viņai ir augstas prasības, tāpēc izmēģinām vairākus variantus,» saka Liene un rezumē, ka attiecībā uz sadarbības partneru meklēšanu dažādu mazo darbu paveikšanai vislabāk nostrādā ieteikumi, pazīšanās. «Procesā pārliecināmies par to, ka bieži jāmēģina divas, trīs un vairāk reizes, kamēr atrod īsto.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi