Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

VIDEO: Dienas starts 2014 ir sācies

Dienas starta trešās sezonas atklāšanas pasākums notika trešdien laikraksta Diena redakcijā. Šogad projektā startē seši jaunie uzņēmumi – mēbeļu ražotājs, automašīnu noma, dzintara tekstila izstrādājumu ražotājs, dīdžeju skola, bērnu apģērbu ražotājs un privātais bērnudārzs. Jau nākampiektdien lasiet plašāku materiālu par pirmo no šiem sešiem biznesiem.

Atlasīt dalībniekus projektam Dienas starts nepavisam nav viegls uzdevums, jo visi, kas šogad bija pieteikušies, izrādījās visai nopietni pretendenti. Liels paldies tiem, kas atsūtīja savu pieteikuma anketu, tomēr no visiem izraudzījāmies sešus jaunus uzņēmumus - tādus, kuru izaugsmei būtu interesanti un aizraujoši sekot līdzi vairāk nekā pusgada garumā. Pietiekami dažādus, lai nekļūtu garlaicīgi. Bez lielas uzņēmējdarbības pieredzes un tajā pašā laikā ar pietiekami nopietnām un atraktīvām biznesa idejām, kuras kādam ir tikai pašā realizācijas sākumposmā, bet citam - jau uzstutētas uz kājām un sper pirmos patstāvīgos soļus. Starp citu - priecājamies, ka šogad gan starp pretendentiem, gan starp izvēlētajiem projekta dalībniekiem ir vairāk komandu - cilvēku, kas savu biznesa ieceri īsteno bariņā.

Projekta žūrijā esam aicinājuši uzņēmuma Stenders īpašnieku Jāni Bērziņu, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes studentu biznesa inkubatora vadītāju Miku Losānu un mārketinga komunikāciju aģentūras Idea vadītāju Ģirtu Ozoliņu, savukārt labu ceļavēju uzņēmējiem vēlēja Latvijas attīstības finanšu institūcijas Altum valdes locekle Baiba Brigmane un AS Diena valdes priekšsēdētājs Edgars Kots un laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi