Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

54 gadu vecumā no sirdstriekas miris filmas Zaļā jūdze aktieris

Filmas Zaļā jūdze aktieris Maikls Klārks Dankans miris 54 gadu vecumā no sirdstriekas, ziņo ārzemju mediji. Ar Oskaru apbalvotais aktieris miris vienā no Losandželosas ārstniecības iestādēm, kur ar diagnozi miokarda infarkts viņš tika nogādāts 13.jūlijā. Lai gan aktiera veselības stāvoklis pamazām uzlabojās un no intensīvās terapijas palātas viņš tika pārvests uz vispārējās kardioloģijas nodaļu, M.

K.Dankans 3.septembrī mira. M.K.Dankana līgava, realitātes šovu zvaigzne Omarosa Manigolta, kura bijusi kopā ar aktieri pie viņa nāves gultas, “ir pateicīga par jūsu lūgšanām”, paziņojis O.Manigoltas pārstāvis. Aktiera bēru datums tikšot izziņots tuvākajā laikā, vēsta portāls wenn.com. Kā zināms, M.K.Dankans Holivudā savu karjeru sācis kā pazīstamu aktieru miesassargs. Pēc dalības filmā _Armagedons (Armageddon) _un iepazīšanās ar aktieri Brūsu Vilisu, M.K.Dankans ieguvis vairākas nozīmīgas lomas, tostarp filmā _Zaļā jūdze, Visi deviņi jardi, Sala (The Island) _un citās kinolentēs. Aktieris filmējies arī seriālos, piemēram, _Two and A Half Men, Nozieguma skelets (Bones), CSI: Ņujorka, _ieskaņojis animācijas filmu _Kung Fu Panda _un citas.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko