Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

7.martā Reiterna namā muzicēs dziesminieks Uldis Kākulis

7. martā plkst.19.00 uz Latvijas 1.Rokkafejnīcas Reiterna nams skatuves kāps dziesminieks Uldis Kākulis.

Dziesminieka repertuārs lielākoties sastāv no Induļa Vanaga dziesmām ar dzejnieku Austras Skujiņas, Ojāra Vācieša, Vika, Elīnas Zālītes, Arvīda Skalbes, Jāņa Petera, Leona Brieža, Imanta Ziedoņa vārdiem, kā arī Ulda pašsacerētās dziesmas ar Egona Pičnera, Ojāra Vācieša un citu autoru vārdiem.

Dziesminieka stihija ir dzīvais izpildījums, tiešs kontakts ar klausītāju, vēsta koncerta rīkotāji. U.Kākulis ir Vislatvijas Dziesminieku Saieta atjaunošanas idejas autors, kurš aktīvi piedalās Saieta organizācijā. Uldis ar ģitāru ir biežs viesis patriotiskos pasākumos, jo ideja par Latviju ir Ulda mugurkauls, dzīves un darba pamatu pamats.

„Nekas nav mainījies. Gan toreiz, gan tagad dziesminieki stāsta par visu – par brīvības alkām, par mīlestību. Tie būtībā ir nedalāmi jēdzieni. Visiem laikiem aktuālas lietas. Visvairāk dziesminieku dziedāto caurstrāvo savas tautas, savas zemes mīlestība. Tāpat kā tautasdziesmās. Domāju, ka katrs dziesminieks cenšas saprast savas saknes un pateikt citiem, ka no savas pagātnes nav ne jākaunas, ne jābēg, ne tā jānoliedz,” atzīst U.Kākulis.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna nams (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko