Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Funeral for a Friend koncertu iesildīs pašmāju The Velvet Supernova

Grupas Funeral for a Friend 24.marta koncertu koncertzālē Palladium iesildīs daudzsološā pašmāju alternatīvā roka grupa The Velvet Supernova, informēja pasākuma rīkotāji.

Saglabājot klasiskās rokmūzikas pamatvērtības, The Velvet Supernova izpilda dinamisku 90.gadu alternatīvā roka, elektronikas un akustiski ambientas mūzikas sajaukumu. The Velvet Supernova koncerti izceļas ar enerģiskiem priekšnesumiem un aktīvu komunikāciju ar publiku. Pērnā gada novembrī grupa izdeva ceturto singlu Shelter, kura eletroniski-akustiskā noskaņa attēlo grupas šogad gaidāmā debijas albuma stilistisko daudzpusību.

Grupas neilgās darbības laikā The Velvet Supernova ieguvuši plašu fanu loku, sniedzot vairāk nekā 40 koncertus Latvijā un Lietuvā, tostarp šā gada februārī iesildot leģendārā ģitārista Slash koncertu Kauņā. The Velvet Supernova 2010.gadā dibināja vokālists Jēcis Zemzaris un ģitārists Mārtiņš Rudzītis, kuriem vēlāk pievienojās basists Kaspars Pētersons, ģitārists Jānis Līde un bundzinieks Kaspars Pļavnieks.

Jau ziņots, 24.marta koncerta hedlaineri grupa Funeral for a Friend ir dēvēti arī par “mūsdienu roka varoņiem” un ir post-hārdkora apvienība no Bridžendas Velsā. Grupa ir dibināta 2001.gadā un izpilda dažādu žanru apvienojumu, sākot ar smago metālu un skrīmo, beidzot ar melodisko hārdkoru un roku. Ieguvuši plašu atpazīstamību Apvienotajā Karalistē, Funeral for a Friend var lepoties ar vairākiem kritiķu, tostarp New Music Express (NME), augsti novērtētiem albumiem, kā arī daudziem Top 20 singliem Velsā. Grupas muzikālo stilu ir ietekmējušas tādas kulta grupas kā Deftones, Iron Maiden, The Misfits un The Get Up Kids.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko