Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kasabian solists izpļāpājas, ka The Rolling Stones uzstāsies Glastonberijas festivālā

Angļu rokgrupas Kasabian līderis izpļāpājies, ka leģendārie rokeri The Rolling Stones šovasar uzstāsies Glastonberijas mūzikas festivālā.

Intervijā mūzikas kanālam MTV Seržs Picorno stāstīja par Hard Rock Calling festivālu, kurā Kasabian un Brūss Springstīns šogad ir galvenie izpildītāji. Tajā pašā nedēļas nogalē norisināsies arī Glastonberijas mūzikas festivāls. "Es ceru, ka mūsu uzstāšanās tajā nedēļas nogalē būs visvairāk apspriestā, bet tas būtu īsts brīnums, jo The Rolling Stones spēlēs Glastonberijā," viņš teica.

Hard Rock Calling šogad notiks Stretfordā, Londonas austrumos, nevis Haidparkā, kā tas bijis iepriekšējos gados. "Tas būs jauki, jo mēs iesvētīsim olimpisko parku," stāstīja Picorno. "Turklāt mēs spēlēsim ar Polu Velleru un Mailzu Keinu, tāpēc tas būs fantastisks sestdienas vakars."

Kad festivāls notika Haidparkā, daudzi apmeklētāji sūdzējās, ka mūzika skanot pārāk klusi, tāpēc, domājams, jaunajā vietā tādu problēmu vairs nebūs. "Šī grupa neprot būt klusa - skaņai jābūt apdullinošai!" joko Picorno.

"Pagājušogad Brūss Springstīns un The E Street Band nonāca starptautisko mediju uzmanības lokā, kad viņu uzstāšanās ar Polu Makartniju Hard Rock Calling festivālā Haidparkā bez liekām ceremonijām tika pārtraukta stingrā trokšņošanas aizlieguma pārkāpšanas dēļ," sacīja kompānijas Hard Rock International vadītājs Hamišs Dods. "Šovasar mēs dosim Brūsam un grupai iespēju pabeigt iesākto un atkal sniegt lielisku koncertu uz Hard Rock Calling skatuves."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko