Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Aktieris Kristofers Vokens atzīst, ka nav tik traks kā viņa spēlētie filmu varoņi

22.februārī uz Latvijas ekrāniem iznāks kriminālkomēdija Reāli veči (Stand Up Guys) ar izcilu aktieru piedalīšanos - filmā galvenās lomas spēlē tādas leģendas kā Als Pačino, Kristofers Vokens un Alans Arkins. Filmas Reāli veči centrā ir trīs draugi ar kopīgu kriminālu pagātni. Protams, ka viņi nespēj atturēties no kāda darbiņa, iekuļoties bīstamās un arī komiskās situācijās.

Oscar balvas laureāts, aktieris Kristofers Vokens, kurš filmējies tādos darbos kā Lubene, Briežu mednieks, Annija Hola, nesen uz Latvijas ekrāniem iznākušajā filmā Septiņi psihopāti un citās lieliskās filmās, skatītājiem parasti asociējas ar trakiem, ļauniem un dīvainiem varoņiem. Reiz viņš pat atzina, ka savas ārienes dēļ izskatās pēc tipiska filmu ļaundara. Lai arī aktieris iemantojis dīvaiņa un ļaundara reputāciju uz lielajiem ekrāniem, reālajā dzīvē Vokens nemaz nelīdzinās varoņiem, kurus spēlē.

Filmas Reāli veči iznākšanai par godu filmas zvaigzne Vokens intervijā atklāj, ka "nav tik traks kā varoņi uz lielā ekrāna".

"Es bieži esmu spēlējis destruktīvus, dīvainus un negatīvus varoņus. Taču pirms šīm lomām, es biju dziedātājs un dejotājs, piedaloties mūziklos. Skatītājiem var šķist, ka vienmēr tēloju ļaundarus, taču patiesībā esmu mērens tips, esmu precējies jau piecdesmit gadus un dzīvoju mierīgu dzīvi," atzīst aktieris. Starp citu, Vokens visās filmās, kurās piedalās, mēģina kādā piemērotā brīdi iekļaut arī dažus dejas soļus. Vai viņam tas ir izdevies arī jaunajā filmā Reāli veči, Latvijas kinoskatītāji varēs uzzināt jau šonedēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko