Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Austrālijā sievietei piešķir valsts kompensāciju par savainošanos seksa laikā

Austrālijas Federālā tiesa šonedēļ atzinusi, ka sieviete, kura 2007.gada novembrī komandējuma laikā viesnīcas numurā seksa laikā guvusi traumu, ir tiesīga saņemt valsts kompensāciju. 

Sieviete tikusi ievainta "nodarbinātības laikā", paziņojis tiesnesis Džons Nikolas. Proti, sievietes advokāts tiesai norādījis, ka sekss, kurai sieviete nodevusies viesnīcas numurā, esot bijis "parasts dzīves incidents", gluži kā iešana dušā vai gulēšana. Tam piekritis arī tiesnesis, kurš atzinis, "ja sieviete, spēlējot kārtis, savā viesnīcas istabā savainotos, arī tad viņai pienāktos kompensācija", ziņo portāls news.com.au

Sieviete tiesā apstrīdējusi lēmumu par atteikumu viņai piešķirt kompensāciju, norādot, ka viņa, būdama komandējumā, savainojusi seju un guvusi psiholoģisku traumu,  kad viesnīcas istabā seksa laikā uz viņas nokritis pie sienas piestiprinātais stikla kupols. Sievietes vārds plašākai sabiedrībai netiek atklāts.

Sievieti komandējumā uz citu pilsētu nosūtījusi viena no valsts iestādēm. Tur sieviete satikusies ar savu draugu, ar kuru aizgājusi kopā paēst vakariņas, bet vēlāk viesnīcā abi nodarbojušies ar seksu, kura laikā sieviete guvusi traumu. 

Kā apliecināja sievietes draugs, sekss esot sitis augstu vilni, tāpēc viņš nav pārliecināts, vai lampa pati no sevis nogāzusies uz abiem mīlētājiem, vai arī viņi paši to nogāzuši no sienas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko