Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Britu mūzikas balvas ceremonijā triumfē dziedātāja Emeli Sandē un Bens Hovards

Prognozes, ka vislielākās izredzes tikt pie titula britu mūzikas balvu BRIT Awards pasniegšanas ceremonijā ir dziedātājai Emeli Sandē, izrādījušās pareizas. Jaunā mūziķe un albuma Our Version of Events radītāja saņēma divus apbalvojumus – kā labākā britu solo māksliniece un viņai tika pasniegta atzinība par gada labāko albumu.

E.Sandē balvai tika izvirzīta pavisam četrās nominācijās, tostarp viņas izpildītā dziesma Next to Me, un ar Labrinth kopīgi ierakstītais singls Beneath Your Beautiful tika izvirzīti balvai nominācijā Labākais singls.

Pie divām balvām trešdienas pasākumā tika arī mūziķis Bens Hovards, kurš izpelnījās titulu Labākais britu solo mākslinieks, kā arī tika pie atzinības par veiksmīgāko izrāvienu mūzikas industrijā, ziņo portāls wenn.com.

Par labāko britu grupu tika atzīta panākumus, arī Grammy balvu guvusī Mumford&Sons, kas BRIT Awards bija izvirzīta trijās nominācijās. Uz skatuves pēc balvas kā labākā britu singla izpildītājai (viņa tika nominēta balvai ar bondiādes dziesmu Skyfall) bija jākāpj dziedātājai Adelei, taču, ņemot vērā viņas gatavošanos Oskaru pasniegšanas ceremonijai Losandželosā, pasākuma dalībnieki noklausījās vien dziedātājas iepriekš ierakstīto īso pateicības vēstījumu.

Brit Awards titulu kā labākā starptautiskā māksliniece saņēma Lana Del Reja, savukārt par labāko starptautisko grupu tika nosaukti The Black Keys. Titulu labākais Starptautiskais mākslinieks saņēma Frenks Oušens, bet īpaša atzinības balva tika piešķirta War Child Uk.

Grupa Coldplay atzinību saņēma par gada labāko priekšnesumu. Starptautiskā panākumu balva savukārt tika grupai One Direction, bet kritiķu augstākais novērtējums - Tomam Odellam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko