Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dziedātāja Ineta Rudzīte piedāvā jaunu singlu Tik tuvs man

Dziedātāja Ineta Rudzīte šonedēļ nākusi klajā ar jaunu singlu _Tik tuvs ma_n, kas atšķiras no dziedātājas līdz šim iemīļotā šlāgermūzikas stila. Skaņdarba komponists un teksta autors ir Edgars Jass.

Singls Tik tuvs man vēsta par mīlestību un pavasari, kad dabā mostas viss skaistais un daudzu sirdīs mostas mīlestība, par vēlmi būt mīlētam un šaubām, vai ļauties skaistākajām no jūtām, ko pasaule devusi, atklāja dziesmas izpildītāja.

"Ar Edgaru satikāmies tieši pirms gada. Tā kā uzskatu, ka nejaušu tikšanos dzīvē nemēdz būt, tad domāju, ka satikāmies, lai kopā radītu mūziku. Uzskatu Edgaru par ļoti talantīgu pianistu, kurš nu izpaudies arī kā lirisks komponists un tekstu autors," atklāja I.Rudzīte.

Šobrīd ļoti aktīvi ir uzsākts darbs pie Inetas Rudzītes nākamā solo albuma, kuru Ineta iecerējusi veidot beļģu dziedātājas Laras Fabian iespaidā. Tā kā Inetai franču mūzika ir īpaši tuva, tad tieši tādā stilā tiks veidotas arī jaunās dziesmas - liriski melodiskas un ar dziļu tekstu būtību.

E.Jass, būdams kompānijas The Marvellous productions producents, līdz šim ir strādājis ar tādiem māksliniekiem kā Dvīnes, Limonāde, Prāta Vētra (Čiekuri kopā ar Big Band), maia’s marvellous. E.Jass ir arī Rīgas Cirka orķerstra muzikālais vadītājs. Viņš sadarbojies arī ar Jāni Stībeli, Margaritu Vilcāni, Viktoru Lapčenoku, Elizabeti Zagorsku un citiem.

"Kad pirmo reizi izdzirdēju Inetu dziedam, sapratu, ka gribu radīt viņai kādu dziesmu. Muzicējot kopā un ar vien vairāk iepazīstot Inetas balsi un muzikālas prasmes, radās doma par albumu. Es ticu, ka tas izdosies skaists un klausītāji spēs novērtēt tā muzikālo devumu. Lai top," atklāja dziesmas autors.

I.Rudzīte savus pirmos soļus solo karjerā spēra pērn, izdodot savu pirmo studijas albumu Baltais zieds, kurš tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai kā viens no labākajiem 2012.gada šlāgermūzikas albumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko