Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Dziedātāja Riana atzinusies, ka vēlas pasaulē laist mazuli

****Pazīstamā dziedātāja Riana intervijā Lielbritānijas izdevumam Elle atzinusies, ka vēlētos kļūt par māti. „Man, visticamāk, būs bērns,“ izdevumam paziņojusi Riana, kura nesen atjaunojusi attiecības ar savu bijušo draugu Krisu Braunu. Reperis joprojām izcieš nosacītu sodu par Rianas piekaušanu 2009.gadā.

„Es noorganizēšu pāris lietu, lai man atlikušo dzīves daļu vairs nevajadzētu doties tūrēs, kaut arī man patīk tūres. Es nākamajos piecos gados vēlos veselību un laimi. Es gribu būt vesela un laimīga,“ intervijā atzina Riana.

„(Jaunais singls Stay) ir stāsts par mīlestību, kas ir tuvu, un par vēlēšanos to saglabāt mūžīgi. Šādas jūtas noteikti nevar būt ar ikvienu, un kad tev tās ir, tu nevēlies tās zaudēt. Es noteikti varu apgalvot, ka viņš (Kriss Brauns – red.) ir cilvēks, ar kuru man ir šādas attiecības,“ paziņoja dziedātāja.

Dziedātāja arī atzinusies, ka joprojām baidās no savas mātes, kura nesen viņai lasījusi morāli par divu kailfoto (Rianas un draudzenes Melisas) publicēšanu sociālajā tīklā Instagram. „Es jutos tā, it kā manu dibenu slānītu visas manas klases priekšā skolā (..) Man nenoviena nav bail, izņemot viņu,“ sacīja Riana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko