Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dziedātājs Psy iekuļas nepatikšanās ar anti-amerikāņu dziesmiņu

Dienvidkorejas mūziķis Psy, kura singls Gangnam style guvis milzīgus panākumus visā pasaulē, iekūlies nepatikšanās reiz iedziedātās un pret amerikāņiem vērstās dziesmas dēļ, ziņo ārzemju mediji.

„Nogalini tos f**ing jenkijus, kuri ir spīdzinājuši ierākiešu ieslodzītos/ Nogalini tos f**ing jenkijus, kuri pavēlēja viņus spīdzināt/Nogalini viņu meitas, mātes, vedeklas un tēvus/Nogalini viņus lēni un sāpīgi,“ Psy dziedājis singlā Dear American, 2002.un 2004.gadā uzstājoties pret ASV rīkotajos protesta koncertos.

Psy, kurš šobrīd koncertē ASV, šonedēļ bijis spiests publiski atvainoties amerikāņiem par savu rīcību.

„Kā lepns dienvidkorejietis, kurš mācījies ASV un tur nodzīvojis nozīmīgu savu dzīves daļu, es saprotu upurus, ko amerikāņu kareivji un sievietes ir nesuši, lai aizsargātu brīvību un demokrātiju gan manā valstī, gan visā pasaulē,“ Psy rakstījis savā atvainošanās vēstulē.

„Dziesma, ko izpildīju, ir tapusi pirms astoņiem gadiem, un tā bija dziļi emocionāla reakcija pret Irākas karu un divu nevainīgu Korejas civiliedzīvotāju nogalināšanu,“ pavēstījis dziedātājs, atgādinot, ka toreiz līdzīgi jutušies daudzi cilvēki visā pasaulē.

„Lai arī esmu pateicīgs par izteikšanās brīvību, esmu mācījies, ka valodas lietošanai ir savas robežas, un man ir ļoti žēl par to, kā šie vārdi varētu tikt interpretēti,“ pavēstījis Psy, sakot, ka vienmēr nožēlošot savus vārdus un to, ka tie ir sāpinājuši apkārtējos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko