Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dziedātāju Meraiju Keriju talantu šovam salīgst par 17 miljoniem dolāru

Dziedātāja Meraija Kerija piekritusi piedalīties populārajā televīzijas šovā American Idol, kļūstot par vienu no šova tiesnešu jaunās maiņas pārstāvēm. Kā zināms, šovu nesen pameta grupas_ Aerosmith _mūziķis Stīvens Tailers un dziedātāja Dženifera Lopeza. Līdz šim izskanēja vairākas versijas par to, kurš ieņems šovu pametušo tiesnešu vietu, un vienā no tām tika minēts M.

Kerijas vārds. Viņas vīrs Niks Kanons gan presei paziņoja, ka M.Kerija par šova tiesnesi kļūšot, ja vien viņai samaksāšot divreiz vairāk par Dž.Lopezu, kura par piedalīšanos šovā saņēma 20 miljonus ASV dolāru. Vēlāk N.Kanons savas domas mainīja un pavēstīja, ka sievai šovā piedalīties ļaušot, ja vien viņa saņems ne mazāk kā 100 miljonus ASV dolāru. Interneta vietne Gossipcop.com šonedēļ informēja, ka M.Kerija ar šova producentiem vienojusies par krietni mazāku atlīdzību – proti, 17 miljoniem ASV dolāru. Pie tiesnešu galda M.Kerija sēdēs kopā ar Rendiju Džeksonu, popkaraļa Maikla Džeksona brāli. Patlaban vēl nav zināms, kurš kļūs par trešo šova tiesnesi, taču tiek minēts, ka tas varētu būt kāds no grupas _Black Eyed Peas dalībniekiem, American Idol _zvaigznes Kerija Andervuda vai Ādams Lamberts.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garie, īsie un citi

Bāra valoda arī mūsdienās joprojām galvenokārt ir angļu. Kokteiļu nosaukumi ne vienmēr tiek tulkoti, jo nosaukums pats par sevi jau ir informācija par dzēriena izcelsmi. Ja kokteilis radies Ame...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko