Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Eimijas Vainhausas bijušais draugs attaisnots tiesas prāvā par izvarošanu

Dziedātājas Eimijas Vainhausas bijušais draugs Redžs Treviss attaisnots tiesas prāvā, kurā ticis apsūdzēts kādas sievietes izvarošanā, ziņo ārzemju mediji.

27 gadus vecā sieviete apsūdzējusi britu režisoru, ka viņš Londonā 2011.gada 31.decembrī divas reizes izvarojis viņu savā dzīvoklī, kamēr sieviete gulējusi.

35 gadus vecais režisors apsūdzības kategoriski noliedza, apgalvojot, ka sieviete seksam piekritusi, vēl vairāk – viņa to inicējusi.

Londonas Sausvorkas tiesas zvērināto tiesa R.Trevisu ceturtdien attaisnoja, vēsta portāls wenn.com. Par vienu no svarīgākajām detaļām, kas ļāva attaisnot režisoru, kļuva sievietes teiktais, ka viņa bija tik ļoti piedzērusies, ka nav spējusi pati patstāvīgi pamest Londonas klubu, lai iesēstos taksometrā un dotos uz režisora dzīvokli. Tiesībsargi tiesas procesa gaitā atklājuši kluba videonovērošanas kameras ierakstu, kurā fiksēts, ka sieviete patstāvīgi, bez R.Trevisa palīdzības, spējusi iznākt no kluba un iesēsties taksometrā, ziņo izdevums Daily Mail.

R.Treviss tiesībsargiem pēc attaisnojošā sprieduma pārmeta, ka viņi nav spējuši atrast šo videoierakstu jau izmeklēšanas sākumā, kā arī to, ka viņi nav nodrošinājuši apsūdzētajam anonimitāti. Lai arī attaisnots, viņš vienmēr tikšot saistīts ar šo lietu, uzsvēra režisors.

Jāpiebilst, ka R.Treviss ar mūžībā aizgājušo E.Vainhausu satikās līdz brīdim, kad dziedātāja pērnā gada vidū aizgāja mūžībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko