Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

F-1 čempionu Hamiltonu etiķetei neatbilstoša apģērba dēļ neielaiž Vimbldonas finālmačā

Pašreizējo Pirmās formulas (F-1) čempionu britu Lūisu Hamiltonu svētdien etiķetei neatbilstoša apģērba dēļ neielaida noraudzīties prestižā Vimbldonas tenisa čempionāta finālu.

Kā zināms, svētdien trešo reizi karjerā par Vimbldonas čempionu kļuva serbs Novāks Džokovičs, kurš finālā ar 7-6 (7:1), 6-7 (10:12), 6-4, 6-3 pārspēja pasaules otro raketi šveicieti Rodžeru Federeru.

Šo dueli VIP ložā kopā ar citām slavenībām bija iecerējis noraudzīties arī Hamiltons, taču viņš nebija ģērbies kreklā un kaklasaitē, tāpēc ieeja pasākumā viņam tika liegta.

Pirmā seta vidū Vimbldonas pārstāvji atklāja, ka Hamiltons bija ieradies, taču ir jau devies prom. Pirms tam F-1 čempions savā Instagram kontā bija publicējis attēlu ar ielūgumiem uz Vimbldonas finālmaču, taču fotogrāfijā viņam nebija redzama ne kaklasaite, ne žakete.

Līdz ar panākumu Džokovičs Vimbldonā triumfējis otro gadu pēc kārtas, bet pirmais čempiona tituls tika izcīnīts 2011.gadā. Kopumā serbs izcīnījis deviņus Grand Slam titulus, bet šosezon Džokovičs triumfējis arī Austrālijas atklātajā čempionātā, kamēr Francijā viņš finālā piekāpās Federera tautietim Stanam Vavrinkam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko