Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Festivālā Pestivals šovasar uzstāsies Eirovīzijas uzvarētāja Loreen

Rīgas festivāla Pestivals 2013 organizatori pavēstījuši, ka pasākuma programmu papildinās pērnā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja Loreen no Zviedrijas. Uz skatuves festivālā kāps arī beļģiete Selah Sue, _The Pussycat Dolls _mūziķe Melodija Torntone un daudzi citi mūziķi.

Uz festivāla Pestivals 2013 galvenās skatuves šovu sniegs 2012.gada dziesmu konkursa Eirovīzija uzvarētāja zviedriete Loreen, kuras hits Euphoria kļuva par sensāciju visā Eiropā, deviņās valstīs iekarojot mūzikas topu pirmo pozīciju. Festivālā uzstāsies grupas The Pussycat Dolls pārstāve - amerikāņu dziedātāja, dejotāja un modele Melodija Torntone, kura sniegs izpildīs grupas labākos hitus.

Tāpat Latvijā atgriezīsies un uz galvenās skatuves koncertu sniegs beļģiete Selah Sue, kuru pašmāju klausītāji atzinīgi novērtēja jau Pestivals koncertu sesijas ietvaros - 2012.gada 15.decembrī koncertzālē Palladium. Dalību festivālā apstiprinājuši arī - Berlīnes mūzikas projekts D E N A, Austrālijas deju mūzikas duets Parachute Youth un Londonas RnB projekts Last Night In Paris (LNIPB).

Šī gada jaunumu - Rock skatuvi - papildina latviešu rokmūziķis Fēlikss Ķiģelis, kurš festivālā uzstāsies ar jaunu programmu no vasarā gaidāmā albuma.

Jau ziņots, ka šovasar Rīgas otrajā festivālā Pestivals 2013 uz jaunās rock skatuves uzstāsies pieprasītākie latviešu mākslinieki – dziedātājs Dons, Miks Dukurs, latgalietis Sovvaļnīks, jaunā progressive-pop grupa Galaxy Bossons, Astro’n’out, Dzelzs Vilks, un daudzsološā rokgrupa no ASV Early Morning Rebel. Uz skatuves kāps arī Latvijas roka leģendas - Uldis Marhilevičs, Rodrigo Fomins (IGO), Tomass Kleins, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un Niks Matvejevs.

Uz festivāla galvenās skatuves, papildu jau izziņotajam festivāla māksliniekam, leģendārajam mūziķim MC Hammer, uzstāsies zviedru popmūzikas pārstāvis Eric Saade, Lielbritānijas rokgrupa The Qemists, RnB mūziķis un producents Angel, deju mūzikas zvaigzne rumāniete Inna un viens no populārākajiem Lielbritānijas mūziķiem Kreigs Deivids.

Biļetes uz festivālu Pestivals 2013 iespējams iegādāties Biļešu Serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko