Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Prāta Vētras koncerts Mežaparkā jau šo sestdien

20. augustā grupa “Prāta Vētra” noslēgs koncerttūri “Gads bez kalendāra” ar uzstāšanos Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē. Koncerta apmeklētāju ērtībai sagatavoti ieteikumi patīkamākam koncerta apmeklējumam.

“Koncerta organizēšana Rīgā ir tūres nopietnākais izaicinājums. Šajā “Gads bez kalendāra” tūres koncertā uzņemsim vislielāko apmeklētāju skaitu - aptuveni 45 000. Rīgas ceļu remontu dēļ nākas organizēt ne tikai to, kas notiks koncerta teritorijā, bet arī skatītāju iespējas nokļūt Mežaparkā. Lūdzam iepriekš ieplānot maršrutu līdz estrādei, lai uz koncertu ierastos laikus. Lūgums arī būt pacietīgiem, jo tik plaši apmeklētā koncertā viss aizņem vairāk laika, piemēram, biļešu un mantu pārbaude pie ieejas, ēdienu un dzērienu iegāde teritorijā. Noslēguma koncertam “Prāta Vētra” ir sagatavojusi vairākus pārsteigumus un bez krāšņa šova, protams, šo tūri nenoslēgt!” pauž “Prāta Vētras” ģenerālmenedžere Aija Auškāpa.

Ieteikumi nokļūšanai uz Mežaparka Lielo estrādi:

  • Skatītāju ērtībai “Prāta Vētra” nodrošina speciāli norīkotu sabiedrisko transportu. Uz Mežaparku - no plkst. 17.00 autobusi aties no pieturvietas “Tērbatas iela” (pie Apgabala tiesas ēkas) un kursēs ar aptuveni 3 minūšu intervālu. Tālāk autobuss brauks pa Brīvības ielu, apstājoties visās pieturvietās līdz G. Zemgala gatvei. Tad autobuss nogriezīsies uz G. Zemgala gatvi, apstāsies pieturā pie VEF Kultūras pils un tālāk bez pieturvietām brauks uz Viestura prospektu Mežaparka teritorijā. No Mežaparka pēc koncerta autobusi kursēs no Viestura prospekta Mežaparka teritorijā bez apstāšanās līdz pieturvietai “VEF” Brīvības ielā, un tālāk ar apstāšanos visās pieturvietās Brīvības ielā līdz Esplanādei. Organizatori atgādina, ka sabiedriskais transports ir maksas pakalpojums un aicina pasažierus iegādāties un validēt braukšanas biļeti. Viena brauciena cena 1,15 EUR. Papildreisi norīkoti arī 11T autobusa maršrutam, kas atiet no Zooloģiskā dārza.
  • AS "Pasažieru vilciens" papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar četriem reisiem. 20. augustā, plkst. 19.07 no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties papildu vilciens uz Mangaļiem. Atpakaļ uz Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju koncerta apmeklētājus aizvedīs trīs īpaši norīkoti vilcieni, kas svētdien, 21. augustā, no Mangaļiem aties plkst. 0.30, plkst. 0.50 un plkst. 1.10. Pastāvīgajā vilcienu kustības sarakstā laika posmā no plkst. 17.00 līdz 20.00 maršrutā Rīga-Mangaļi jau ir pieejami pieci reisi. Dodoties kājām, attālumu starp pieturu "Mangaļi" un Mežaparka Lielo estrādi kājām var veikt aptuveni 25 minūtēs, savukārt vilcienā no Rīgas līdz Mangaļiem jāpavada vien 16 minūtes. "Pasažieru vilciena" tīmekļa vietnē www.pv.lv un mobilajā lietotnē jau ir iespējams ērti iegādāties biļetes uz šo reisu ar 5% atlaidi.

Koncerta organizatori rosina nokļūšanai līdz Mežaparkam izvēlēties velosipēdus, personīgos elektriskos skūterus un citus braucamrīkus. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību "Balcia" pie koncerta teritorijas starp 6. un 7. vārtiem būs pieejama apsargāta City Combo velonovietne, kur vietas pietiks lielam skaitam dabai draudzīgo braucamo.

Sadarbībā ar tūres oficiālo transporta nodrošinātāju “City Bee”, “Prāta Vētra” iesaka uz koncertu doties ar “City Bee” koplietošanas automašīnām, kuras varēs novietot “City Bee” lietotnē redzamajās zonās netālu no Mežaparka. Pirmajam braucienam dāvana no grupas - 7 EUR ar kodu “PVBZZ”.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana norises vietas tuvumā būs apgrūtināta. Stundu pēc koncerta beigām satiksme Mežaparkā var būt ļoti ierobežota vai slēgta, lai koncerta apmeklētāji, kas dodas ar kājām, varētu droši izkļūt no Mežaparka teritorijas.

Sestdien, 20. augustā, ieeja koncerta norises vietā no plkst. 17.00. Koncerta īpašais viesis Jānis Šipkēvics ar savu soloprojektu “SHIPSEA” uz skatuves kāps plkst. 20.00.

Koncertā paredzētas tikai stāvvietas un pasākuma organizatori lūdz ņemt vērā, ka lielā apmeklētāju skaita dēļ apsardzes darbinieki var jebkurā laikā lūgt noņemt izklātos pledus un sedziņas. Šie noteikumi ir paredzēti, lai nodrošinātu koncerta dalībnieku un apmeklētāju drošību. Biļetes uz koncertu pieejamas biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv un TC Spice. Bērni līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) koncertu vecāku pavadībā apmeklē bez maksas. Svarīga informācija koncerta apmeklētājiem publicēta grupas mājaslapā www.pratavetra.lv.

Koncerttūri piedāvā apdrošināšanas sabiedrība “Balcia Insurance SE”, atbalsta TC Spice, “Neste Latvija”, Samsung Galaxy S22 Ultra, ziņu portāls Delfi.lv, TV3 Group, “Dienas Mediji”, žurnāls “OK!”, Radio TEV un inbox.lv, kā arī Jelgavas, Valmieras, Daugavpils un Ventspils pilsētu pašvaldības. Tehnoloģiskie sadarbības partneri Samsung un LMT. Oficiālais transporta nodrošinātāji DSV un “City Bee”.

“Prāta Vētras” koncerttūres “Gads bez kalendāra” gatavošanās procesam un aizkulisēm var sekot līdzi grupas sociālajos tīklos Facebook https://www.facebook.com/BrainStormLV un Instagram https://www.instagram.com/brainstormofficial/.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko