Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

FOTOREPORTĀŽA: Prāta Vētra vērienīgā koncertā pulcē 45 000 skatītāju

Grupas Prāta Vētra Latvijas koncerttūres noslēdzošais koncerts Rīgā sestdien pulcējis 45 000 skatītāju, informē grupas menedžments.

Savukārt kopumā Latvijā koncerttūrē 7 soļi svaiga gaisa iekļautos koncertus klātienē apmeklējuši 100 000 grupas cienītāju. Grupa šovasar uzstājās arī Jelgavā, Ventspilī un Valmierā.

Prāta Vētras pārstāve Guna Zučika informē, ka vakar Rīgas koncertā apmeklētāju skaits sasniedza 45 000, bet vēl vismaz 50 000 šovam sekoja līdzi no apkārtējo māju balkoniem, autobusu jumtiem un tiešraidē, kuru piedāvāja LMT Straume.

Grupas koncerts Rīgā noritēja New Hanza City teritorijā. Koncerta norises vietu grupas menedžments uzskata par veiksmīgu izvēli, jo tā ļāvusi pašā pilsētas centrā sapulcināt tik lielu apmeklētāju skaitu.

Vakar koncertā kā viesi uzstājās Dons, kā arī Arstarulsmirus, savulaik zināms kā Gustavo, ar kuru Prāta Vētra sadarbojās albuma Tur kaut kam ir jābūt izdošanā. Par publikas iesildīšanu rūpējās Carnival Youth un muzikālā apvienība Gribam būt dīdžejas, bet dziesmu pavadījums bija Kashuka un trio Limonāde izpildījumā.

Rīgas koncerts tika arī filmēts. Filmēšanas procesa tehniskais nodrošinājums ir līdz šim iespaidīgākais Prāta Vētras vēsturē, informē grupa. Koncerta filmēšanas komandā profesionāļi no visām Baltijas valstīm radīja materiālu, kas būs baudāms rudenī gaidāmajā 7 soļi svaiga gaisa koncertierakstā.

Kā ziņots, šopavasar grupa Prāta Vētra klausītājiem piedāvāja savu jaunāko albumu 7 soļi svaiga gaisa. Albums ieguvis Platīna diska statusu, tiekot pārdots vairāk nekā 8000 kopijās.

(pievienota fotogalerija) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko