Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Grupa Astro'n'out izdod jaunu singlu un izsludina papildkoncertu Siguldā

Grupa Astro'n'out laidusi klajā jaunu singlu no albuma Urda - Gaisma. Tā ir viena no 12 jaunā albuma kompozīcijām un jau paguvusi iemantot klausītāju atzinību grupas Latvijas koncerttūres Satiksimies, tiksimies ietvaros. Dziesmai tapusi arī video versija, kas uzņemta mūsdienīgajā 360 grādu tehnoloģijā.

Gaisma ir dziesma par pārmaiņām, kas ved uz izaugsmi un modina jaunai dzīvei. Tā ir arī dziesma par bērniem un sarakstīta Astro'n'out solistes Māras Upmanes-Holšteines otrā bērniņa gaidīšanas laikā. Tāpat kā pārējās albuma Urda dziesmas, jaunais singls tapis sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru DJ Rudd.

Dziesmas video versija, ko veidojis Eduards Laķis no kind un 360video.lv, tapusi koncerttūres Satiksimies, tiksimies ietvaros Vidzemes koncertzālē Cēsīs. Video filmēts, izmantojot interaktīvo 360 grādu video kameru sistēmas un, to skatoties, ikviens var izbaudīt, ka koncerta laikā atrodas uz skatuves kopā ar grupu, izvēloties sev tīkamāko skatpunktu. Video ieteicams skatīties YouTube vietnē vai mobilajā lietotnē, vai datorā, izmantojot interneta pārlūkprogrammu Chrome. Visdzīvākā 360 grādu efekta sasniegšana video vērošanai ieteicams izmantot virtuālās realitātes (VR) brilles. 

Pateicoties klausītāju lielajai atsaucībai un interesei, papildus jau izpārdotajam Siguldas koncertam, Astro'n'out sarūpējuši vēl vienu koncertu 1. aprīlī pl.15:00. Šobrīd grupa aktīvi gatavojas arī tūres Rīgas koncertam, kas 24. martā notiks koncertzālē Palladium Riga. “Šis būs tūres vienīgais stāvkoncerts, un mēs ceram tajā noķert mūzikas festivāla atmosfēru,” atzīst Māra Upmane-Holšteine. “Spēlēt Rīgā nozīmē spēlēt mājās, un Palladium Riga vienmēr esam jutuši īpašu publikas atsaucību. Savā ziņā šo koncertu uztveram kā īsto albuma dzimšanas dienas ballīti - Urda beidzot ir iedzīvināts un ieeja atvērta visiem.”

Atlikušie Astro'n'out tūres Satiksimies, tiksimies koncerti notiks 24. martā koncertzālē Palladium Rīgā, 1. aprīlī Siguldas koncertzālē Baltais Flīģelis un 15. Aprīlī Jelgavas kultūras namā. Biļetes nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un internetā.

Koncerttūres lieldraugs: Apdrošināšanas sabiedrība BALTA.

Informatīvi atbalsta: Laikraksts Diena, Star FM, Draugiem.lv, Delfi.lv, Inbox.lv, žurnāls OK!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko