Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Grupa Auļi videoklips kopā ar madaskariešu dziedātaju Kilemu

Bungu un dūdu grupai "Auļi" ir tapis jauns video klips dziesmai "Tāltālu", kuru 10 gadu jubilejas koncertam 4.maijā koncertzālē "Palladium" grupa ir aranžējusi citādā skanējumā kopā ar madagaskariešu dziedātāju Kilema. Dziesma "Tāltālu" ir madagaskariešu valodā un tā vēsta par to, ka bez mūzikas dzīve nav krāsaina, tā sniedz piepildījumu, nes gaismu un tuvina divas mazas valstiņas - Latviju un Madagaskaru.

"Dziesma ir tik pozitīva un naiva, ka tādā noskaņā tika veidots arī pats klips. Dziedātājs no Madagaskaras atlido uz Latviju, iekāpj mazā retro taksītī un pa ceļam uz koncertu savāc visus bungotājus un dūdotājus. Stāstā mēs spēlējamies ar stereotipiem par latviešiem, piemēram, ka latvieši sēž kokos un pūš pīlītes," teic klipa idejas autors un režisors Didzis Eglītis (studija Video aģentūra)

Klipu producēja studija "Video aģentūra", scenārija autors un režisors ir Didzis Eglītis, producente Marta Romanova, operators Mārtiņš Jansons. Klipa uzņemšanā lelles vadīja profesionāli leļļu aktieri - Ģirts Šolis, Madars Zvagulis, Miķelis Žideļūns, Aleksejs Geiko, Dana Lāce. Bet lielā koncerta epizodē zem skatuves bija ap 30 brīvprātīgie, kuri profesionāļu vadībā, kustināja visu "Auļu" grupu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko