Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Grupa Jātnieki nolēmusi izbeigt savu darbību

Grupa Jātnieki nolēmusi izbeigt savu darbību, savukārt mūziķis Mārtiņš Jātnieks nolēmis pievērsties solo karjerai, informēja Mikrofona ieraksti.

Kā zināms, M.Jātnieks ir Okartes Skatuves 1.sezonas dalībnieks, grupas Jātnieki dalībnieks, kura šovā ieguva godalgoto 1.vietu. Mārtiņš nolēmis pievērsties solo karjerai un Svētā Valentīna dienā visiem mīlētājiem dāvina jaunu dziesmu - Laumiņas. Līdz ar to var uzskatīt, ka grupa Jātnieki, kuri kļuva pazīstami ar savu pirmo, Mārtiņa rakstīto hitu Balle Baložos, beidz savu darbību.

"Dziesma ir par to pašu mīlestību, kuru visi pazīst, tad, kad vēderā sāk lidināties tauriņi, bet es tauriņus esmu nosaucis citā vārdā par laumiņām! Dziesma tapa arī to pašu emociju rezultatā, satiekot meiteni, un ieraugot tajā to, ko nevar ieraudzīt neviens cits," par dziesmu stāsta Mārtiņš.

Mārtiņa pavadošajā grupā bez pašā Mārtiņa muzicē arī Ronalds Briežkalns - bungas, Kristaps Ērglis - bass, Kaspars Tenters - elektriskā ģitāra, Kristaps Rullis - Steel ģitāra, Pēteris Upelnieks - taustiņi un vokāls.

Jaunā solo projekta mērķi ir kantrī mūzikas festivāli Eiropā un tepat Latvijā, kā arī darbs pie jaunām dziesmām un sava pirmā albuma izdošana.

„Esmu jaunais zemnieks sava tēva saimniecībā z/s"Vaidelotes - apsaimniekojam 400 hektāru lielu saimniecību, audzējam graudaugus un nodarbojamies ar tūrismu," par sevi stāsta M.Jātnieks.

Bez saimniekošanas saimniecībā Mārtiņš ir kaislīgs ūdens motosprotists un startē Rīga Powerboat komandas sastāvā. Piedalījies Latvijas čempionātā, Baltijas, Eiropas kā arī pasaules čempionāta posmos, pašlaik vēl Formula 5, šogad iespējams Formula 4 vai pat Formula 2 kategorijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko