Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Grupa Laime Pilnīga gadu sāk ar koncertu un pirmatskaņojumu

15.janvārī plkst.19.00 grupa Laime Pilnīga ar īpašu koncertu un divu dziesmu pirmatskaņojumiem pēc gada pārtraukuma atgriezīsies mājīgajā Artelī – gandrīz teātrī.

Koncerta laikā klausītājiem grupa izpildīs pirmatskaņojumu dziesmai, kas īpaši rakstīta topošajai filmai par Latvijas rokmūzikas vēsturi Savējie sapratīs, informēja grupas pārstāvji. Filmas pirmizrāde paredzēta marta sākumā.

Laime Pilnīga šobrīd arī strādā pie vēl viena topošā singla, kurš pirmo reizi publikas vērtējumam tiks nodots tieši šī koncerta laikā. Mūziķi atskaņos arī pāris nepelnīti piemirstas kompozīcijas.

„Būs gan vieglas, gan smagas noskaņas. Par garlaicību sūdzēties nevarēs,” sola grupas mūziķi.

Grupas dzīvē gads solās būt patiešām aktīvs – martā plānota klubu tūre, savukārt vasarā – koncerti dažādos festivālos. Laimi Pilnīgu šogad noteikti redzēs un dzirdēs arī kaimiņvalstu fani.

Laime Pilnīga tika dibināta 2006.gadā, kad četri muzikāli entuziasti uzsāka savus eksperimentus un piedzīvojumus mūzikā. Grupas sastāvā darbojas Ervīns Ramiņš (vokāls), Mārcis Vasiļevskis (ģitāra), Jānis Olekšs (bass) un Elvijs Mamedovs (bungas).

2011.gadu Laime Pilnīga sāka, klajā laižot singlu Terror Woman. Pēc piedalīšanās TV un radio performancēs grupa izdeva savu debijas albumu Dual. Pēc tam grupa iepazīstināja arī ar singlu Shaman, kā arī sāka videoklipa filmēšanu dziesmai Terror Woman.

Koncerta biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.bezrindas.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko