Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Keira Naitlija pozē puskaila un noliedz baumas par anoreksiju

Britu aktrise Keira Naitlija pozējusi puskaila žurnāla Allure jaunākajam numuram, kā arī atzinusies, ka savulaik pārdzīvojusi kritiku, kas veltīta viņas ķermenim.

Jaunākajā Allure numurā vairākās fotogrāfijās līdz šim vienmēr piedienīgi ģērbusies K.Naitlija redzama puskaila. Aktrise intervijā žurnālam noliedz, ka viņai jebkad ir bijusi anoreksija. Viņu gan agrāk satraukušas cilvēku runas un medijos publicētās ziņas par to, ka aktrise esot pārāk tieva. „Varbūt mans ķermenis nav pareizs, varbūt mana seja nav pareiza,“ šādas domas mocījušas aktrisi. „Tām anoreksijas lietām – visam kopā – vienmēr būs ietekme, tāpēc es domāju, ka mani tas pamatīgi ietekmēja,“ sacīja K.Naitlija. „Kad kādā dzīves posmā tevi daudz kritizē, tu sāc domāt: „Varbūt tā ir patiesība!“,“ atzina aktrise.

Tomēr viņa stāsta, ka ir spējusi tikt vaļā no negatīvisma un ir gatava atklāti runāt par savu ķermeni. „Viņi vienmēr uzlabo manas krūtis,“ aktrise atzina, stāstot, ka datorgrafiķi ar koriģējošu datorprogrammu palīdzību bieži dažādos publicitātes materiālos mainījuši viņas krūšu formu. Tā savulaik koriģēts arī filmas King Arthur plakāts.

Lai arī Allure publicēto fotogrāfiju sakarā dzeltenajā presē jau publicēti pieņēmumi, ka vienā no fotogrāfijām koriģēts K.Naitlijas krūšu izskats, Allure redakcija to noliegusi. „Mēs neesam pārveidojuši Keiras Naitlijas krūtis – ne ar skalpeli, ne ar datorprogrammu,“ paziņoja izdevuma galvenā redaktore Linda Vellsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko