Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kristena Stjuarte ir nobažījusies par savu karjeru

Holivudas aktrise Kristena Stjuarte piedalīsies filmas Sniegbaltīte un mednieks otrajā daļā, lai arī viņas dēka ar filmas režisoru Rūpertu Sendersu gandrīz pielika punktu viņas izredzēm piedalīties šīs kinolentes filmēšanā. Neraugoties uz šo darba piedāvājumu, aktrise ir satraukusies par savu karjeru, vēsta ārzemju mediji.

Paredzams, ka Sniegbaltīte un mednieks otrās daļas filmēšana sāksies nākamgad, un šobrīd kinolentes turpinājumam tike meklēts jauns režisors. Pirmās daļas režisors R.Senderss pie kinolentes turpinājuma nestrādās, jo apsolījis savai sievai, ka vairs nesadarbosies ar K.Stjuarti.

„Rūperts Senderss nepiedalīsies filmas turpinājumā. Rūperts to nevēlējās, jo viņš joprojām izmisīgi cenšas glābt savu laulību. Šobrīd tiek meklēts jauns režisors,“ vēsta izdevums Radar Online.

Kā zināms, jūlijā presē parādījās fotogrāfijas, kurās tika iemūžināta K.Stjuartes dēka ar filmas Sniegbaltīte un mednieks režisoru R.Sendersu. Šis dienesta romāns radīja lielas nepatikšanas ne tikai abu mīlnieku privātajā dzīvē, bet arī radīja sarežģījumus viņu turpmākajai karjerai. K.Stjuarti pameta viņas draugs un Krēslas sāgas aktieris Roberts Patisons, kurš tomēr pēcāk nolēma atjaunot attiecības ar aktrisi. Tika pieļauts, ka K.Stjuartei nepiedāvās filmēties Sniegbaltīte un mednieks turpinājumā. Krīze skāra arī R.Sendersa laulību, turklāt viņa sieva Libertija Rosa aizliedza režisoram turpmāk sadarboties ar K.Stjuarti.

Neraugoties uz piedāvājumu filmēties, K.Stjuarte šobrīd esot satraukusies par to, ka viņai ir maz piedāvājumu filmēties.

„Kristena ir ārkārtīgi norūpējusies par savu karjeru. Izņemot Sniegbaltītes turpinājumu, viņa šobrīd nav piesaistīta citiem projektiem. Viņai tiek sūtīti scenāriji, taču to nav daudz un tie nav tik labi, kā viņa vēlētos,“ pavēstījis kāds aktrises draugs.

„Kristenu uzrauc tas, ka Robs nākamā pusotra gada laikā filmēsies četrās dažādās filmās. Pat pēc viņas Krēslas kolēģiem Teiloram Lautneram un Ešlijai Grīnai ir liels pieprasījums, viņi abi filmēsies divās filmās. Kristena cer, ka viņas attiecības ar Rūpertu nesabojās viņas karjeru,“ kādu aktrises draugu citē portāls news.com.au.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko