Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Lanas Del Rey koncerti Eiropā pulcē tūkstošiem fanu

Pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija Lana Del Rey savas Eiropas koncerttūres ietvaros pulcē tūkstošiem fanu, sniedzot neaizmirstamu un piesātinātu šovu. Populārā amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītāja jau 14.jūnijā koncertēs Arēnā Rīga.

Lanas Del Rey Born To Die koncerttūre ir tikpat krāšņa, mistiska un noslēpumaini valdzinoša kā pati dziedātāja. Koncertu apskatnieki piemin neparasto, gluži vai kinematogrāfisko scenogrāfiju kurā kā video fons tiek izmantoti pašas mākslinieces videoklipi kā arī TV reklāmu sižeti, kas tiek apvienoti Deivida Linča (David Lynch) cienīgā Film-Noir kinematogrāfiskā baudījumā.  

Lanai Del Rey piemīt reizē hipnotizējoša un valdzinoša balss, kura dažbrīd ir sērpilna un skumja, bet dažbrīd – cerību pilna un sapņaina. Saviļņojot publiku ar neatkārtojamu retrošarmu, dziedātāja savos koncertu skaņdarbos apcer sliktos puišus, pārgalvīgas meitenes un līganas dejas mēnessgaismā, kuru pavadījumu nodrošina astoņu profesionālu mūziķu pavadošais sastāvs.

Katrā pilsētā Lana Del Rey tiek sagaidīta ar sirsnīgiem aplausiem un ovācijām. Koncerta ietvaros, mūziķe izpilda visus albuma Born to Die hītus, kā arī dziesmas, kuras vēl tikai kļūs par hītiem, tostarp lirisko skaņdarbu Young and Beautiful no filmas Lielais Getsbijs (The Great Gatsby). Skatītāju sajūsma koncertā pavada ne tikai katru Lanas dziesmu, bet arī katru viņas kustību.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko