Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Midltones apģērba iegādi 30 tūkstošu latu vērtībā apmaksājis princis Čārlzs

Prinča Viljama sieva Ketrīna Midltone šogad apģērba iegādei esot iztērējusi ap 30,5 tūkstošus latu, turklāt interesants ir fakts, ka viņas tēriņus nav apmaksājis vīrs, bet gan vīra tēvs – princis Čārlzs, ziņo ārzemju mediji. Kopš ieprecēšanās britu karaļnamā K.Midltones reprezentācijas izdevumus, kas saistīti ar dažādu karaliskās ģimenes pasākumu apmeklēšanu un pasākumu vajadzībām pirktos tērpus, apmaksāt apņēmies princis Čārlzs, ziņo izdevums Mail Online.

K.Midltones vīra tēvs, kuram ārkārtīgi patīkot viņa vedekla, šos tēriņus iekļāvis savos oficiālajos izdevumos, ļaujot presei noprast K.Midltones apģērbu izmaksas. Jāpiebilst, ka pats princis Viljams, strādājot par glābšanas dienesta helikoptera pilotu, gadā nopelna  vien aptuveni 38,3 tūkstošus latu (44 000 britu mārciņu). Tiesa, viņš jūnijā, nosvinot savu 30.dzimšanas dienu, kļuva tiesīgs saņemt savas mātes atstāto mantojumu – apmēram 8,5 miljonus latu.Lai arī simtiem dizaineru britu karaļnamu appludinot ar dāvinājumiem un lūgumiem K.Midltoni uzvilkt viņu tērpus kādā pasākumā, Kembridžas grāfiene savai palīdzei liekot tērpus iegādāties par pilnu summu, neizmantojot piedāvātās atlaides un dāvinājumus. Kā zināms, K.Midltones gaumei esot ārkārtīga liela ietekme – atliek vien prinča Viljama sievai kādā pasākumā parādīties skaistā, taču ne pārāk dārgā tērpā, pēc tam šis apģērba gabals pāris stundu laikā tiekot pilnībā izķerts no veikalu plauktiem. Lai arī K.Midltonei karaļnams esot piedāvājis apmaksāt arī stilistes pakalpojumus, prinča Viljama sieva no šī piedāvājuma izvairoties – viņai tā šķietot lieka greznība, turklāt viņa paļaujoties uz savu gaumi. Kā ziņo izdevums Mail Online, princis Čārlzs savus, savas sievas Kamillas un abu dēlu sabiedriskos pienākumus apmaksājot no īpašumiem, kas pērn viņam ienesuši 19,7 miljonus britu mārciņu (ap 17,1 miljonu latu). Prinča mājsaimniecības izdevumi, kuros iekļauti arī K.Midltones apģērba tēriņi, pērn sastādījuši ap 11,4 miljonus britu mārciņu (9,9 miljonus latu), no kuriem princis Čārlzs saviem personīgajiem tēriņiem esot veltījis 2,5 miljonus (ap 2,1 miljonus latu).

Neraugoties uz oficiāli deklarēto K.Midltones reprezentācijas izdevumu summu 30,5 tūkstošu latu vērtībā, izdevums Mail Online pieļauj, ka Kembridžas grāfiene apģērbam šogad iztērējusi daudz vairāk līdzekļu - vismaz trīs reizes lielāku summu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko