Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nākamgad Rīgā uzstāsies skandalozais britu komiķis Karrs

2018. gada 12. oktobrī Rīgas Kongresu namā uzstāsies slavenais britu melnā humora virtuozs Džimijs Karrs, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori Comedy Latvia.

Jaunajā turnejā The Best of, Ultimate Gold, Greatest Hits World Tour komiķis ir apkopojis savu labāko materiālu, apvienojot to ar jauniem jokiem. Šī būs otrā reize, kad Karrs viesojas Latvijā. 2016. gada maijā viņš uzstājās Rīgā ar pilnībā izpārdotu izrādi Funny Business.

Komiķis, kurš savu karjeru uzsācis 2000. gadā, ir pazīstams ar saviem skarbajiem un nesaudzīgajiem jokiem. Līdzās stand-up komēdijai jeb stāvizrādēm Karrs darbojas arī kā televīzjas šovu vadītājs un aktieris.

Karrs iekarojis pasaules slavu ar deviņām soloizrādēm, kas izrādītas uz gandrīz 2000 skatuvēm visā pasaulē, kopumā pulcējot vairāk nekā divus miljonus cilvēku. 2006. gadā viņš saņēma prestižo British Comedy Awards balvu par labāko stāvizrādi.

Īpaši skandalozu popularitāti viņš iemantoja 2012. gadā, kad iekūlās nodokļu skandālā, par ko saņēma nosodījumu no tā laika Lielbritānijas premjera Deivida Kemerona.

Līdz šim Latvijā ar Comedy Latvia atbalstu uzstājušies arī tādi pasaulslaveni komiķi kā Dilans Morans, Bils Beilijs, Daniels Sloss un Edijs Izards.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un internetā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko