Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Papildu biļetes un fanu brauciens uz Megijas Reilijas koncertu Ventspilī

Sakarā ar lielo interesi par skotu dziedātājas un dziesmu autores Megijas Reilijas koncertu 8.martā, Ventspilī, organizatori nolēmuši no ceturdienas, 28.februāra, piedāvāt papildvietas. Tomēr arī to skaits būs ierobežots, tāpēc interesentiem ieteicams pasteigties ar biļešu iegādi.

Savukārt rīdziniekiem organizatori piedāvā iespēju ērti nokļūt uz koncertu un atpakaļ komfortablā autobusā. Pasākuma dienā, 8.martā, plkst. 16.00 tas uzņems pasažierus pieturvietā iepretim Zinātņu akadēmijas ēkai (Rīgā, Akadēmijas laukumā 1), aizvedīs līdz TN Jūras vārti Ventspilī un pēc koncerta beigām turpat uzņems atpakaļceļam. Biļetes gan uz koncertu, gan autobusu pieejamas Biļešu serviss tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Mūzikas pasaulē Megijas Reilijas vārds ir plaši pazīstams, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar komponistu un taustiņinstrumentālistu Maiku Oldfīldu. Šīs sadarbības ietvaros tapušas daudzas, klausītāju popularitāti iekarojušas dziesmas - Get To France, Moonlight shadow, kā arī hīts Family Man, kas dziedātājai 1984. gadā atnesa ASCAP (Amerikas komponistu, autoru un izdevēju biedrības) balvu.

Megijas Reilijas interese par mūziku aizsākās jau bērnībā, kad, pateicoties tēvam, kurš bija muzikants kādā deju grupā, mazā Megija bieži apmeklēja viņa koncertus Skotijā. Nopietnu mūziķes karjeru Reilija uzsāka septiņdesmito gadu sākumā kopā ar skotu fank-roka grupu Cado Belle. 1991.gadā tiek izdots pirmais no desmit soloalbumiem - Echoes, kurā iekļauts spēcīgais pasaules hīts Everytime we Touch, kā arī Eiropas mēroga hīti Wait un Tears in the Rain.

2006. gadā albumā Rowan Megija Reilija atgriežas pie skotu saknēm, izpildot gan oriģināldziesmas, gan, savā manierē iedziedātas, skotu un angļu tautasdziesmas. Savukārt jaunajā albumā Silver on the Tree, ko iecerēts izdot 2013. gada pavasarī un kas ar labiem panākumiem tika prezentēts Glasgow’s Celtic Connections festival Tron Theatre, dziedātāja atklāj pavisam jaunas un vēl nedzirdētas daiļrades nianses, izpildot skaņdarbus mūsdienu ķeltu stilā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko