Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pēc trīsdesmit gadiem labo ziņojumu par Holivudas aktrises Natālijas Vudas nāvi

Pirms noslīkšanas uz Holivudas aktrises Natālijas Vudas ķermeņa varētu būt radušies dažādi savainojumi, teikts jaunā kriminālizmeklētāja ziņojumā.

1981.gadā Vuda noslīka laivu brauciena laikā ar vīru, amerikāņu televīzijas zvaigzni Robertu Vāgneru, un aktieri Kristoferu Volkenu. Tolaik tas tika uzskatīts par nelaimes gadījumu, taču 2011.gada novembrī jaunu pierādījumu dēļ ziņojums tika pārskatīts.

Pirmdien publicētajā pielikumā teikts, ka pirms noslīkšanas uz Vudas rokām, iespējams, bijuši zilumi, uz kakla skrambas, bet seju klājuši nobrāzumi.

"Ievainojumu atrašanās vieta, galvas traumas neesamība un skrambas uz sejas liek domāt, ka tās iegūtas pirms nonākšanas ūdenī," teikts jūnijā pabeigtajā ziņojumā.

Tomēr dažu svarīgu pierādījumu trūkuma dēļ izmeklētāji neizdarīja pārsteidzīgus secinājumus. 43 gadu vecumā mūžībā aizgājušās Vudas miršanas apliecība tika labota, un kā nāves cēlonis tajā tagad minēta "noslīkšana un citi nezināmi iemesli".

Jaunā izmeklēšana tika uzsākta, kad jahtas kapteinis Deniss Daverns paziņoja ASV medijiem, ka esot melojis policijai un patiesībā pie Vudas nāves novedis strīds starp viņu un vīru.

Lai arī Vāgners savā grāmatā Pieces of my Heart atzina, ka pirms Vudas nāves viņu starpā izcēlies strīds, policija tomēr netur viņu aizdomās par sievas nonāvēšanu.

Krievu izcelsmes aktrise spēlējusi tādās filmās kā Miracle on 34th Street, The Ghost un Mrs Muir. Viņa trīs reizes nominēta Oskara balvai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko