Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Princis Viljams dzimšanas dienā mantojumā saņem miljonus

Princis Viljams, šonedēļ nosvinot savu 30.dzimšanas dienu, mantojumā no savas nelaiķes mātes – princeses Diānas saņems aptuveni 15,4 miljonus ASV dolāru (aptuveni 8,5 miljonus latu), ziņo portāls news.com.au. Ņemot vērā princeses Diānas testamentu, princis Viljams, kļūstot 30.gadus vecs, kļūst par pilntiesīgu mātes atstātā mantojuma īpašnieku. Precīza naudas summa nav zināma, jo nav zināma valūta, kurā princese Diāna atstājusi dēlam daļu mantojuma. Arī otrs Diānas dēls - princis Harijs 2014.gadā, kļūstot 30 gadus vecs, mantojumā saņems līdzīgu summu.

Kā norāda izdevums Guardian, princese Diāna mantojumā atstājusi obligācijas, akcijas, dārglietas, kleitas un citas personīgās lietas, kā arī skaidras naudas summu, ko Diāna ieguvusi pēc šķiršanās no prinča Čārlza.

Tradīcija paredz, ka karaļnama pārstāvju testamenti netiek publiskoti, taču šajā gadījumā princeses Diānas testaments ticis mainīts, saskaņā ar tiesas lēmumu īsi pēc viņas bojāejas 1997.gadā. Toreiz pēc tiesas lēmuma ticis publiskots gan oriģinālais testaments, gan tā jaunā versija.

Sākotnēji princeses testaments paredzēja, ka princis Viljams un princis Harijs viņas atstāto mantojumu saņems 25 gadu vecumā, taču mainītajā testamentā tika paredzēts, ka dēli varēs mantojumu pilnībā iegūt 30 gadu vecumā.

Britu karaļnams līdz šim atturējies oficiāli komentēt prinča Viljama finansu jautājumus.

Savu apaļo jubileju ceturtdien princis esot atzīmējis kopā ar savu sievu un, iespējams, saviem tuvākajiem draugiem, ziņo ārzemju mediji.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko