Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Radīts dabas iedvesmots video klips CEV Eiropas čempionāta finālam pludmales volejbolā

Tuvojoties CEV Eiropas čempionāta finālam, radīts reklāmas video ar Pasaules vadošo pludmales volejbolistu Aleksandra Samoilova/Jāņa Šmēdiņa, kā arī pērnā gada U22 Eiropas čempionu Tīnas Lauras Graudiņas/Anastasijas Kravčenokas piedalīšanos. Video izcelta unikālā sacensību norises vieta - dabīgā smilšu pludmale - un spēks, kas rodas iedvesmojoties no dabas.

Eiropas lielākais notikums pludmales volejbolā – Eiropas čempionāta fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā, Jūrmalā, kur no 16. līdz 20. augustam tiks aizvadītas cīņas par Eiropas čempionāta godalgām. 

Šī gada video autori skaidro, ka tā galvenā ideja ir parādīt un uzsvērt, ka 2017 CEV Eiropas čempionāta fināls pludmales volejbolā ir dabas iedvesmots. Kamēr citas Eiropas čempionātu posmu spēles lielākoties tiek aizvadītas mākslīgi veidotos laukumos Eiropas lielākajās metropolēs, Jūrmalā sportisti sacensības aizvadīs dabiskā pludmalē jūras krastā, smeļoties enerģiju no blakus esošā priežu meža, jūras un visīstākajām pludmales smiltīm. Jūrmalā izaugušie sportisti līdz šim ir nepārprotami pierādījuši, ka, mijiedarbojoties dabas enerģijai ar mērķtiecību, neatlaidību un smagos treniņos ieguldīto darbu, var servēt vēl ātrāk, lēkt augstāk un gremdēt spēcīgāk par visiem citiem.

Visu Eiropas elites pludmales volejbola spēlētāju cīņas pludmales smilšu laukumos būs iespējams vērot klātienē sākot no 16. augusta, turklāt pirmās divas sacensību dienas, kad risināsies turnīra grupu spēles, sacensības klātienē varēs apmeklēt bez maksas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko