Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Raidījums Zebra uzsāk sadarbību ar telekanālu LNT

Skatītāju iemīļotais un ilggadējais raidījums Zebra ar Paulu Timrotu vadītāja ampluā jau no 17. maija būs skatāms trešdienu vakaros plkst.21.10 televīzijas kanālā LNT. Izvērtējot vairākus piedāvājumus par turpmāko sadarbību, nosacījumus atbalstītāju piesaistē, kā arī meklējot raidījuma skatītājiem labākos risinājumus (TV kanāla pieejamība, piedāvātais ētera laiks u.tml.), Zebras komanda nosvērusies par labu televīzijas kanālam LNT, portālu Diena.lv informēja raidījuma veidotājs Pauls Timrots.

"Līderis satiksmes drošības raidījumu tematikā, ko iecienījusi plaša auditorija gan pie TV ekrāniem, gan digitālajā vidē," tā savu izvēli sadarboties ar raidījuma Zebra producentiem pamato MTG TV Latvia vadītāja Baiba Zūzena. "Programmas veidošanā mums vienmēr bijusi svarīga raidījumu kvalitāte un sabiedrībai aktuāls saturs. Šiem kritērijiem atbilst raidījums Zebra, tādēļ esam nolēmuši to iekļaut LNT programmā."

Raidījuma tēmu loks paliks nemainīgs - satiksmes drošība, satiksmes organizācija un iespējamie risinājumi, transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem saistošu likumu un noteikumu izmaiņas, Eiropas valstu pieredze satiksmes problēmu risināšanā. Sava daļa stāstu būs atvēlēta sporta veidiem, kas saistīti ar ātrumu.

"Prieks, ka Zebra turpmāk būs televīzijas kanālā, kas piedāvā skaidrus sadarbības noteikumus. Tas ir svarīgi neatkarīgu producentu veidotam saturam, jēgpilnai sadarbībai ar TV kanālu. Šobrīd jau plānojam Zebras jaunos stāstus un drīz sāksim filmēšanu. Lai jautrāk, gan jau kaut ko uzspridzināsim vai sasitīsim kādu braucamo!" komentēja raidījuma veidotājs un vadītājs Pauls Timrots.

Jau vēstīts, ka šā gada janvārī Latvijas Televīzija nolēma pārtraukt vairāk nekā 20 gadus bez pārtraukuma ilgušo sadarbību ar raidījumu Zebra. Raidījuma veidotāju komanda uzsver, ka visu šo gadu laikā, kopš raidījums bija Latvijas Televīzijas ēterā, tas nekad nav saņēmis finansējumu no sabiedriskā medija un vienmēr ir bijis neatkarīgu producentu veidots raidījums.

 

 

Top komentāri

Latvietis
L
Zebra pēdējā laikā bija nebaudāms savārstījums no reklāmlaika un slēptām reklāmām. Pauls bija degradējies apmainot radošumu pret ērtu Amserv sponsorētu Land Cruiser, vienā raidījumā pat skaidroja kā jāizvieto mantas bagāžniekā, izmantojot Toyota apvidnieku. Kur nu vēl tālāk? Nebija interesanti, likās ka pašam jau viss apnicis. Cerēsim ka LNT ies labāk. Tikai nevajag kopēt Klārksonu, nu jau arī ģērbšanās stilā - skat foto.
Raimonds
R
Viss kas notiek, notiek uz labu. LTV ielikteņu personīgā izrēķināšanās ar Zebru beigu beigās ir devusi Zebrai jaunas iespējas. Cilvēciskā līmenī visi ieguvuši ko vēlas. Vienīgi LTV skatītāju reitingi nedaudz nokritīs un LNT pieaugs.
vecis
v
vai būs tikpat nūģisks kā iepriekš?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko