Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgas Cirkā šonedēļ sāksies starptautiskais festivāls Zelta Kārlis 2013

No 25. līdz 27. janvārim Rīgas Cirkā norisināsies III Starptautiskais cirka festivāls Zelta Kārlis 2013. Šī gada festivālā būs vērojami priekšnesumi, kurus izpildīs Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Vācijas, Francijas, Šveices un Zviedrijas profesionālie cirka mākslinieki dažādās cirka mākslas žanros, informēja Rīgas Cirka pārstāve Agita Pudule.

Pirmo reizi festivālā piedalīsies mākslinieki ar dzīvnieku priekšnesumiem. Trijās konkursa izrādēs mākslinieku sniegumu vērtēs starptautiska cirka profesionāļu žūrija. Ikvienam skatītājam būs iespēja izteikt savu vērtējumu balsojot par savu favorītu. Apkopojot žūrijas un skatītāju balsojuma rezultātus, tiks pasniegtas festivāla galvenās balvas: GRAND PRIX, Zelta Kārlis, Sudraba Kārlis, Bronzas Kārlis un Skatītāju simpātija.

„Šogad festivāla dalībnieku vidū ir ne tikai individuālie cirka mākslinieki, bet arī dažādu Eiropas un Austrumu valstu cirku pārstāvji un Eiropā atzītu cirka festivālu laureāti. Lai spētu profesionāli izvērtēt mākslinieku sniegumu, esam izveidojuši žūriju, kurā ietilpst cirka jomā prominentas personas: cirku direktori, cirka skolu vadītāji un producenti. Mums svarīgs ir arī skatītāju vērtējums, tāpēc konkursa izrādēs organizēsim skatītāju balsošanu. Festivāla programmās būs redzami ne tikai dalībnieku priekšnesumi, uzstāsies arī īpaši aicinātie viesi,” informēja Rīgas Cirka direktore un mākslinieciskā vadītāja Lolita Lipinska.

Festivāla mērķis ir attīstīt labas cirka tradīcijas un sekmēt mākslinieku apmaiņu starp Latviju, Eiropu un citām pasaules valstīm un sniegt skatītājiem kvalitatīvu cirka programmu augstā mākslinieciskajā līmenī.

Starptautiskā cirka festivāla Zelta Kārlis 2013 izrādes notiks 25.janvārī plkst.18.00, 26.janvārī plkst.13.00 un 16.00 un 27.janvārī plkst.16.00. Biļetes pieejamas Rīgas Cirka un Biļešu Servisa kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko