Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas Domā uzstāsies Sus Dungo, Goran Gora un Anete Kozlovska

19. februārī, plkst.19.00 Rīgas Doma koncertzālē uzstāsies trīs šā gada Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas nominati – radošā apvienība_ Sus Dungo _kopā ar viesmāksliniekiem Goran Gora un Aneti Kolzovsku, informēja koncerta rīkotāji.

Apvienība Sus Dungo atskaņos pēdējā albuma Rasā pēdas skaņdarbus, viņu sniegumu koncertā kuplinās dziesminieks Jānis Holšteins jeb Goran Gora un Anete Kozlovska.

19.februāra pasākums, kura ienākumi tiks veltīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas izveidei, ir turpinājums sabiedriskās kustības Mans Doms 2012. gadā aizsāktajai koncertu virknei, kas, aicinot laikmetīgās mūzikas pārstāvjus, tostarp Raimondu Tiguli, Renāru Kauperu, Lindu Leen, Jāni Stībeli, Valteru Pūci, The Sound Poets un daudzus citus, pēdējā gada laikā Rīgas Domā ir ienesusi netradicionālu skanējumu.

"Grupa Sus Dungo Latvijas mūzikas vidē izceļas ar ļoti šarmantu un nepieradinātu attieksmi, arī muzikāli - lai arī centīgi peld "pret straumi", viņas ir aktuālas visu laiku. Jūtos priviliģēts uztāties kopā ar meitenēm un mēģinājumos redzēt ar kādu trauslumu, pietāti, tajā pašā laikā - pārliecību - viņas rada mūziku,“ gaidāmo koncertu komentēja Goran Gora.

Pasākuma biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē un www.eKase.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko