Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Saimons Kovels atklājis Youtube kanālu jaunajiem talantiem

Televīzijas personība Saimons Kovels radījis atsevišķu kanālu vietnē Youtube jauno talantu atlasei, cerot atrast jaunu Džastinu Bīberu vai Kārliju Reju Džepsenu.

Kovela kompānijas Syco Entertainment izveidotajā kanālā The You Generation censoņi no vairākām pasaules valstīm aicināti iesniegt savus video visdažādākajās kategorijās, sākot ar dziedāšanu un beidzot ar grimu.

Ik pēc divām nedēļām kompānija izraudzīsies uzvarētājus, kuri vēlāk piedalīsies lielā konkursā.

"Mēs gribējām izgudrot veidu, kādā jaunajām zvaigznēm vieglāk tapt pamanītām. Tā ir vienkārša ideja," Kovels stāstīja pirmajā augšupielādētajā video.

Kanāls tiks oficiāli atklāts trešdien, 20.martā, un tajā tiks pieņemti video no 26 pasaules valstīm. Projekts norisināsies 52 nedēļas.

Vairāki mūziķi, tostarp tīņu elks Džastins Bībers un lipīgā hita Call Me Maybe autore Kārlija Reja Džepsena, iekarojuši slavu, pateicoties aktivitātei vietnē Youtube. Arī puišu grupas One Direction panākumus lielā mērā veicināja britu fani, kas video vietnē popularizēja grupu ārvalstu mūzikas mīļotājiem.

Kovels piebilda, ka Youtube esot izmainījis veidu, kā ierakstu kompānijas atrod jaunās zvaigznes. "Pirms vairākiem gadiem notika tās briesmīgās pieteikuma uzstāšanās. Visām ierakstu kompānijām tur bija jābūt, un dziedātāji parasti bija šausmīgi. Tagad sistēma ir mainījusies, un mēs algojam cilvēkus, kuri nepārtraukti uzmana Youtube. Tas ir lielisks rīks, kas visu izmainījis!" viņš teica.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko