Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Septembra pēdējā sestdienā Doma laukumā notiks Miķeļdienas gadatirgus

Šī gada 26.septembrī no plkst.9:00 līdz 17:00 Doma laukumā notiks Rīgas pilsētas rudens ražas svētku pasākums Miķeļdienas gadatirgus.

Jau tradicionāli, Miķeļdienas gadatirgū varēs iegādāties dažādus lauku labumus un rudens ražas veltes - ābolus, bumbierus, ēdamus un dekoratīvus ķirbjus, cūku pupas, dzērvenes, zāļu tējas, medu, maizi, žāvētu gaļu, zivis un daudzums citu garšīgu un veselīgu lietu.

Kuplā pulkā būs pārstāvēta arī Latvijas amatnieku cunfte. Te katrs pēc savas gaumes un rocības varēs iegādāties sev tīkamāko sēņu grozu, māla podu, pirts kubulu un daudzus citus interesantus amatnieku darinājumus.

Kopumā Miķeļdienas gadatirgū savu dalību šogad pieteikuši 360 amatnieki un zemnieki no visas Latvijas.

Jau no plkst.10:00 uz skatuves gadatirgus dalībniekus un apmeklētājus priecēs Rīgas pilsētas dziesmu, danču un instrumentu spēles meistari. Programmu vadīs Dailes teātra aktieris Pēteris Liepiņš.

Programmas noslēgumā pēc plkst.16:00 uzstāsies latviešu klausītājiem jau labi pazīstamā grupa "Tequila Band", kas klausītājus priecēs ar dziesmām no sava pēdējā skaņu ierakstu albūma "Pēc svētdienas".

Veiksmīgākajiem kartupeļu mizošanas un dziedāšanas konkursu dalībniekiem garšīgas balvas būs sarūpējuši Valmiermuižas alus un Pure Chocolate.

Miķeļdienas gadatirgu organizē - Rīgas Domes Kultūras departamenta koncertorganizācija "Ave Sol".

Paralēli Miķeļdienas gadatirgus aktivitātēm Doma laukumā, pavisam netālu - Rīgas Rātslaukumā norisināsies Ābolu tirgus, kur kopā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Normundu Laizānu apmeklētājiem būs iespēja vērot ābolu parādi, kā arī piedalīties rudens zaptes vārīšanā un citos atraktīvos pasākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko